Astro prognoze

Dnevni horoskop za 29. decembar: Flert, ljubav, uspeh na sve strane!

Ovan uspešan u poslu, Bik flertuje, Rak osvaja osobu koja mu se dopada, Vaga pravi promene, Jarac se nervira

Zanimljivosti
10:43h Autor:

OVAN

Ukoliko budete nastavili da se trudite oko posla. Uspećete da ostvarite jako dobre rezultate u narednom periodu. Moguće je da niste zadovoljni situacijom u kojoj ste se našli sa voljenom osobom. Pad imuniteta.

BIK

Iskoristite svoju šansu da dokažete sposobnosti i ambicije na poslovnom planu. Uskoro ćete imati neke nove promene. Očekuje vas zanimljiv flert sa novim poznanikom koji će vam pokazati interesovanje. Bolovi u nogama.

BLIZANCI

Zauzmite se za svoje ciljeve kako biste mogli da ostvarite napredovanje na ovom polji. Ako želite promene potrebno je da menjate i stav koji pokazujete u komunikaciji sa osobama suprotnog pola. Srčani sistem vam je osetljiv.

RAK

Moguće je da se pitate koji bi vaš sledeći potez na poslovnom polju trebao da bude. Uspećete da osvojite osobu koju želite za seebe već duže vreme. Pred vama je jako povoljna faza za početak nove veze. Problemi vezani za kašalj.

LAV

Ukoliko su pred vama nove odluke na polju posla biće jako važno da dobro razmotrite sve činjenice. Očekuje vas mogućnost za novu ljubavnu vezu koja bi trajala na duže staze u budućnosti. Problemi sa pritiskom.

Ovim horoskopskim znacima se život menja u 2019. godini!

Dnevni horoskop za 29. decembar 2018
Dnevni horoskop za 29. decembar 2018foto: Printscreen / Adria Media Tv

DEVICA

Možete da očekujete potpunu stabilnost kada je u pitanju posao. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme danas. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas jako povoljna prilika za novo poznanstvo. Povedite računa o ishrani.

VAGA

Moguće je potpisivanje ugovora koji bi za posao mogao da vam bude od velikog značaja. Želite da napravite promene na polju ljubavi. Sa voljenom osobom postoje neke stvari koje biste trebali da razgraničite. Izbegavajte cigarete.

ŠKORPIJA

Finansijska situacija može da bude dosta bolja ako se budete potrudili i dali sve od sebe na poslovnom polju. Želite da pokažete osobi do koje vam je stalo kakve su emocije ka njoj. Povoljan je period za početak dijete.

STRELAC

Pokušajte da se držite rutinskih poslova kako ne biste mogli da uđete u preterano velike rizike danas. Imate utisak da se partner drugačije ponaša prema vama i da je na neki način neiskren. Skloni ste depresiji.

Nežan izgled mnoge zavara: Najmoćnije žene su rođene u ovom horoskopskom znaku!

Dnevni horoskop za 29. decembar 2018
Dnevni horoskop za 29. decembar 2018foto: Printscreen / Adria Media Tv

JARAC

Slušajte svoju intuiciju i nećete pogrešiti. Važno je da budete posvećeni svom poslu na pravi način. Nije povoljan dan za početak nove veze. Moguće je da čete neku osobu pogrešno proceniti. Problemi sa nervnim sistemom.

VODOLIJA

Moguće je da se trudite da ostvarite poslovno napredovanje, ali vam to jednostavno ne polazi za rukom. Pojavljuje se sve veća distanca između vas i voljene osobe i spremni ste da razmislite o mogućem prekidu. Prijala bi vam masaža.

RIBE

Nije povoljan dan za pokretanje novih poslova. Moguće je da ćete imati neke nove komplikacije na ovom polju. Moguće je da vam se otvara prilika za ljubavnu vezu iako sa starim partnerom. Izbegavajte konzumiranje alkohola.

Počela je vladavina Jarca: Horoskop nam sprema velike promene do 20. januara!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs