Astro prognoze

Dnevni horoskop za 30. decembar: Izbegavajte brzoplete odluke

Bik više zarađuje, Blizanci napreduju u poslu, Devica da počne da trenira, Škorpija će se zaljubiti

Zanimljivosti
13:44h Autor:

OVAN Moguće je da vam se nudi prilika za nove poslovne preokrete. Možete da očekujete pozitivne promene. Deluje vam da se partner ponaša drugačije prema vama i čini vam se da se situacija preokrenula. Problemi sa zuboboljom.

BIK

Razmišljate o pokretanju privatnog posla koji bi mogao da vam donese veće poboljšanje zarade. Dolazite do kontakta sa osobom koja će otvoreno pokazati da joj je stalo do vas. Stanje je sve bolje kada je u pitanju zdravlje.

BLIZANCI

Dolazite do novih kontakata i poznanstva koja bi za poslovno polje mogla da vam budu veoma značajna. Nakon iskrenog razgovora sa osobom do koje vam je stalo ćete lakše sami sa sobom razgraničiti. Problemi sa plućima.

RAK

Moguće je da ste preterano brzopleti i da ćete zbog toga praviti neke manje greške i propuste na poslovnom planu. Možete da očekujete strastven susret sa osobom prema kojoj gajite jake simpatije. Imate višak energije, prijaće vam trening.

Horoskop otkriva: Dve stvari koje će vam se dogoditi sledeće godine!

Dnevni horoskop za 30. decembar 2018
Dnevni horoskop za 30. decembar 2018foto: Ilustracija / Shutterstock

LAV

Možete da očekujete povoljnu priliku za pokretanje novog posla. Pred vama je povoljna faza za preokrete i nova dešavanja. Možete da očekujete lepu atmosferu sa simpatijom. Očekuje vas povoljan dan. Odlično zdravlje.

DEVICA

Radite prekovremeno i spremni ste da uložite maksimalan trud i napor kako biste ostvarili dosta bolju zaradu. Možete da očekujete da će vaš odnos sa voljenom osobom postati čvršći i stabilniji vremenom. Potrebna vam je fizička aktivnost!

VAGA

Preispitujete svoje planove i pitate se da li su dovoljno realni. Možete da očekujete splet srećnih okolnosti. Moguće je da ste imali neke probleme u braku ali i da ste stanje između vas i voljene osobe. Povedite računa o ishrani.

ŠKORPIJA

Možete imati manji nesporazum sa kolegama koji pokazuju da nemaju isto mišljenje i poglede na svet kao vi. Dopada vam se osoba koju često viđate u svom bliskom okruženju i spremni ste da pokažete osećanja. Jačajte imunitet.

Nežan izgled mnoge zavara: Najmoćnije žene su rođene u ovom horoskopskom znaku!

Dnevni horoskop za 30. decembar 2018
Dnevni horoskop za 30. decembar 2018foto: Profimedia

STRELAC

Ukoliko ste posvećeni privatnom poslu, možete da senadate poboljšanju okolnosti na tom polju. Ostvarićete dobru komunikaciju sa bračnim partnerom. Možete da računate na pozitivne preokrete. Povedite računa o grudnom košu.

JARAC

Nemojte da donosite brzoplete odluke jer biste mogli veoma da se pokajete. Izbegavajte promene na poslovnom planu danas. Moguće je da priželjkujete novu vezu ali za sada nemate simpatiju. Osetljivi su vam stomak i creva.

VODOLIJA

Još malo ćete čekati na ostvarenje vaših poslovnih ciljeva, neke stvari vam se odlažu iako to niste planirali. Komunikacija sa voljenom osobom je postala prilično napeta i tenzična. Prolazan kašalj vas muči.

RIBE

Ostvarićete značajno poboljšanje zarade. Generalno vas očekuje dan u kojem ćete biti zadovoljni svojim poslom. Želite da ostvarite stabilan odnos sa partnerom ali vam se čini da on uporno pravi iste greške. Prijaju vam sveže namirnice.

Ovim horoskopskim znacima se život menja u 2019. godini!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs