Trenuci čistog uživanja

Ne razmišljajte više, imamo ideju za savršen poklon ispod jelke!

Odlučite se za najlepši od čak 25 različitih ukusa

Lifestyle
Autor:
Ne razmišljajte više, imamo ideju za savršen poklon ispod jelke!
Foto: Promo

Do nove godine je ostalo svega par dana, a ukoliko ste od onih koji za kupovinu poklona sačekaju sam kraj godine, imamo za vas odličan predlog kako ovu slatku muku da razrešite!

Nespresso je ovog meseca otvorio svoj prvi butik u Srbiji, u okviru Delta City tržnog centra, i time svim ljubiteljima kvalitetne kafe dao savršenu ideju za praznični poklon.

Za vaše najdraže osmislio je čak 25 različitih ukusa, koje možete odabrati naspram senzibiliteta svake od vama dragih osoba. Upoznajte ih sa ukusima među kojima neki stižu iz najegzotičnijih delova sveta: bogata i drvenasta - Indonezija, cvetna i bistra - Etiopija, voćna i vibrantna - Kolumbija, intenzivna i začinjena - Indija i slatka i harmonična – Nikaragva, predstavnice su nove Nespresso linije single origin kafa, usavršavanih od strane najboljih majstora. I to je samo pet od ukupno 25 različitih ukusa koje Nespresso nudi.

foto: Profimedia

Obradujte sebi drage osobe i povedite ih na ovaj put aroma vrlo jednostavnom kupovinom preko sajta www.nespresso.rs, a zatim ostaje samo da sa nestrpljenjem iščekujete i podelite osmehe na njihovim licima.

Nespresso priča počela je vrlo jednostavnom idejom da se pravim ljubiteljima omogući uživanje u savršenoj šoljici espresso kafe. Od samih početaka 1986, Nespresso je kontinuirano usavršavao čitavo iskustvo ispijanja kafe, a najvišim kvalitetom zrna, dizajnom i doživljajem koji nudi, oblikovao je i samu kulturu uživanja u ovom napitku, širom sveta. Nespresso počiva na ekskluzivnoj selekciji najkvalitetnije zelene kafe, iz najboljih svetskih predela u kojima ova biljka raste, a karakteriše ga vrlo strog postupak selekcije zrna, zbog čega samo jedan do dva odsto kafe iz celog sveta zadovoljava ukus, aromu i merila kvaliteta ovog brenda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs