PREPORUKA

Najbrži i najefikasniji način da osušite mokru obuću: Evo kako!

U zimskom periodu svi tražimo obuću koja će naše noge što duže zaštititi od vode i snega, ali kada nas cipele iznevere, evo načina da ih što efikasnije osušite

Zanimljivosti
Autor:
Najbrži i najefikasniji način da osušite mokru obuću: Evo kako!
Foto: Profimedia

Sigurni smo da je svako od nas više puta imao problem sa mokrim čizmama, cipelama ili patikama, ali mi imamo fantastično rešenje kako da brzo i lako osušite svoju obuću!

Kada se obuća pokvasi potrebno je puno vremena i velika toplota kako bi se osušila i bila pogodna za ponovno obuvanje. Međutim, fantastičan trik koji svi traže na Internetu učiniće da se vaše cipele osuše za jako kratko vreme.

Za ovaj trik nisu vam potrebni skupi sprejevi za održavanje obuće, a ni previše truda, potrebno je samo da imate stare novine i vaša obuća će uskoro biti potpuno suva.

Izvadite uloške iz mokre obuće, pa je napunite zgužvanim papirom od novina koji će pokupiti vlagu. Cipele ostavite na par sati i očekujte neverovatan rezultat. Za još brže sušenje, stavite obuću u kojoj je papir pored šporeta ili grejalice.

Pazite - ne direktno ispred izvora toplote, već sa strane gde vrelina ne dopire neposredno! Jedino su lake fen-grejalice koje ne isijavaju snažnu toplotu pogodne za direktno sušenje.

Ovako se pravilno pere zimska jakna: Sijaće kao nova!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs