Talija

Prijatelji i kolege o dnevniku - Godina prođe, pa i doživotna: "Vratio si se korenima. Ponovo si šmeker i nisi zaboravljen"

Poznat po tome što nema dlaku na jeziku, poznati voditelj Ivan Ivanović priznao nam je da li je imao tremu pred intervju sa Lauševićem

Lifestyle
Autor:
Prijatelji i kolege o dnevniku - Godina prođe, pa i doživotna: "Vratio si se korenima. Ponovo si šmeker i nisi zaboravljen"
Foto: Promo

Jedanaestu epizodu Talije obeležila je promocija knjige "Sve prođe, pa i doživotna" Žarka Lauševića.

U Akademiji 28 održana je promocija trećeg bestselera Žarka Lauševića. Okupilo se mnoštvo prijatelja, kolega i medija kako bi podržali ovaj projekat. Gosti naše emisije bili su Goran Šušljik i Ivan Ivanović.

Goran Šušljik, producent i glumac, koji je naišao na oduševljene publike sa svih strana, kada je krenulo emitovanje njegove nove serije "Koreni", otkrio nam je detalje saradnje sa Žarkom, kada se desilo njihovo poznanstvo, ali i da li planira da nakon ovako uspešne serije napravi nešto slično.

Poznat po tome što nema dlaku na jeziku, poznati voditelj Ivan Ivanović priznao nam je da li je imao tremu pred intervju sa Lauševićem, koliko vremena mu je trebalo da se spremi za tako veliki razgovor, kao i to u kakvom je odnosu sa strahom.

Pogledajte novu epizodu Talije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs