Kineska tradicija

Ulazimo u godinu Svinje: Kineski horoskop predviđa nove šanse za uspeh, evo šta nas još očekuje!

Sa krajem ove godine, završava se veliki ciklus, pa je zbog toga veoma važno završiti sve stare obaveze i napraviti nove planove za budućnost

Zanimljivosti
Autor: ,
Foto: Shutterstock

Sledeće godine, ulazimo u period zemljane svinje, po kineskoj tradiciji…

 

Kao simbol, zemljana svinja najčešće se povezuje sa napredovanjem, srećom i dobrim mogućnostima i šansama za uspeh, kineska Nova godina u ovom znaku, počeće 5. februara 2019. godine i trajaće sve do 24. januara 2020.

 

Svinja je dvanaesti, odnosno poslednji znak kineskog Zodijaka, a tokom svoje vladavine, daje nam mogućnosti dobrih i pametnih ulaganja, generalno poboljšanje finansija i uopšte uspeh u profesionalnom domenu našeg života.

 

Kineski horoskop otkriva: Ovo je ubedljivo vaša najbolja osobina!

foto: Shutterstock

Sa krajem ove godine, završava se veliki ciklus, pa je zbog toga veoma važno završiti sve stare obaveze i napraviti nove planove za budućnost, jer će prema kineskom horoskopu iduća godina biti puna sreće, ljubavi i optimizma, dok će se uspeh osetiti u svim sferama života.

 

Takođe, godina svinje će biti idealno vreme da se stavi tačka na sve veze, bilo ljubavne ili prijateljske koje vas ispunjavaju negativnom energijom i troše svu vašu snagu. Stvari koje vas opterećuju se treba otarasiti, kako biste sveži i revitalizovani ostvarili sve svoje snove tokom 2019. godine. Trudite se da izbegnete osamu i izolovanje od društva, pa se umesto toga okružite ljudima koje volite, a koji su vam verni i odani i raduju se vašim uspesima. Pokušajte da budete što aktivniji, kako biste iskoristili sve mogućnosti koje će sledeća godina doneti sa sobom, uz izbalansiranu energiju i celokupno stanje vašeg života.

 

Mesečni horoskop za januar 2019: Tokom ovog meseca sve je moguće!

foto: Shutterstock

Kao što je to običaj u kineskim tradicijama, umerenost je od veoma velikog značaja, pa vam se ne preporučuje preterivanje u konzumaciji hrane. Svakoga dana barem malo budite fizički aktivni i bavite se bilo kojim sportom, jer su kreativnost i treniranje veoma važni zbog vašeg psihičkog i fizičkog zdravlja.

 

Godina zemljane svinje će biti posebno pogodna za one rođene 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995. i 2007. godine.

 

Dobro se čuvajte: Najjači pun Mesec u godini sprema velike preokrete za svaki horoskopski znak!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...