Astro prognoza

Dobro se čuvajte: Najjači pun Mesec u godini sprema velike preokrete za svaki horoskopski znak!

Najjači i poslednji pun Mesec ovde godine nas očekuje 22. decembra

Zanimljivosti
Autor:
Dobro se čuvajte: Najjači pun Mesec u godini sprema velike preokrete za svaki horoskopski znak!
Foto: Shutterstock

Ovo je poslednji i najjači Pun Mesec u ovoj godini koji će biti u četvrtom polju doma i porodice, piše astrolog Željka Knežević. Emocije će biti naglašene i neće sve biti lako. Mnoge osobe se mogu vratiti u prošlost i oživeti sećanja koja mogu biti dobra ili bolna, što zavisi od aspekata u ličnom horoskopu.

Na porodičnim okupljanjima i proslavama treba obratiti pažnju na sećanja na prošla vremena. Izbegavajte rasprave 21, 22, 23 i 24. decembra već gledajte da porodična okupljanja dovedete u ljubav, toplinu i harmoniju.

Kako će Venera iz Škorpije praviti dobar aspekt sa Neptunom onda može biti i dobrih dešavanja i šansi da vaše negativne emocije transformišete u harmoniju i ljubav. Veliki uticaj će najviše osetiti osobe u znaku Raka, Jarca, Ovna i Vage .

Mnogi znakovi mogu da imaju lepa i harmonična dešavanja sa ovim punim Mesecom dok pojedinci mogu imati stresan i težak period.

Kako će ovaj pun Mesec delovati na pojedine znakove?

OVAN

Kod vas su dešavanja vezana za kuću, porodicu, majku ili zemlju odakle dolazite. mnoge osobe mogu da imaju sećanja na prošlost na kakva god da je bila, te se zbog nostalgije mogu odlučiti na selidbu ili promenu zemlje u kojoj žive.

BIK

Dešavanja u trećem polju se odnose na braću, sestre, komšiluk, saobraćaj i bliske prijatelje. Mogu vas poneti dugi razgovori, šetnje, pisanje. Budite oprezni u saobraćaju i pazite sa kime pričate. Ako je Mesec u skladu sa vašim planetama imaćete dobar i uspešan kraj godine.

Teško ćete ih proceniti: Ovi horoskopski znakovi su zapravo natprosečno inteligentni!

foto: Shutterstock

BLIZANCI

Najveće promene su u drugom polju koje je povezano sa finansijskim stanjem. Moguć je veliki prilv novca ili veći izdatak u skladu sa vašim horoskopom za ovaj mesec. Dobici su mogući od raznih izvora zarade koji mogu biti povezani sa ženama.

RAK

Pošto je pun Mesec u vašem znaku možete da očekujete različite nalete emocija, od zanesenosti i romantike do nervoze i tužnih sećanja. Ne preporučuje se da ulazite u rasprave i vraćate se u prošlost jer od toga nema nikakve koristi. Okupite svoju porodicu i polako se pripremite i dogovorite za prestojeću Novu godinu.

LAV

Pun Mesec vam je u 12. polju što nije nimalo lako za vas i vašu senzibilnost, ranjivost, sklonost depresiji, povlačenje u samoću, očajanje i izolaciju. Mnogi Lavovi sada sebi postavljaju pitanje ko su i šta su uradili u životu. Ne prepuštajte se emocijama, jer od početka januara kreću mnogo lepši dani.

DEVICA

Pun Mesec je u vašem 11. polju što je usko povezano sa prijateljima ,planovima, nadama, željama, očekivanjima. Mnoge Device sada mogu da imaju lepe emocije, podršku i pomoć sa mnogi strana i od prijatelja. Nešto što je bilo u mašti baš sada može da se realizuje.

Mesečni horoskop za januar 2019: Tokom ovog meseca sve je moguće!

foto: Shutterstock

VAGA

Kod vas se dešava u polju karijere i uspeha pa ovaj Pun Mesec može da vam da težnju za usponom, a kod pojedinih osoba može doći i do pada karijere. Moguće su i promene na poslu od dobrih do manje dobrih. Kako je deseto polje i polje roditelja onda možete očekivati i pomoć od jednog roditelja.

ŠKORPIJA

Pun Mesec se dešava u vašem devetom polju koje je povezano sa učenjem, putovanjem, duhovnošću pa možete očekivati daleka putovanja uz pomoć neke žene dok će mnoga zanimanja i dešavanja da se ispolje u inostranstvu ili sa strancima. Ako su aspekti negativni onda se treba čuvati od inostranstva, na granicama i od žena.

STRELAC

Pun Mesec je u vašem osmom polju što je povezano sa depresijom, strahovima, bolesti, a u pozitivnom aspektu za nasledstva, socijalnu pomoć, osiguranja, stipendije. Kada se odnosi na pozitivan aspekt onda su moguće i transformacije i da osobe uđu u nešto bez straha od posledica. Vi imate zaštitnika svog Jupitera pa će sve biti lakše.

JARAC

Promena se dešava u polju vaših partnera kako u ljubavi tako i na poslu. Mnogi Jarčevi sada mogu da imaju dosta uspeha u javnosti gde će biti popularni dok će pojedine osobe uživati u dubini unutrašnje potrebe za ljubavlju sa svojim partnerom. Ovaj aspekt za vas može odrediti emotivni tok prema partnerima i u javnom životu što će još vaš lični horoskop pokazati.

Čekaju ih velike promene u 2019. godini: Ovim horoskopskim znacima cvetaće ruže i na poslu i u ljubavi!

foto: Shutterstock

VODOLIJA

Pun Mesec je u vašem šestom polju što vam može doneti popularnost kod poslovni kolega, možete da budete okruženi ženama na poslu. Kako je Mesec promenjiv tako i vi možete da imae neke promene na poslu ili u svakodnevnom životu. Ako vam je Mesec negativno aspektovan onda može doći do zdravstveni problema ili do problema na poslu.

RIBE

Pun Mesec se dešava u vašem petom polju što je naglašeno polje dece, ljubavi, zabave, igara na sreću pa možete imati sreće u svemu što je simbolika petog polja. Mnoge osobe mogu da se zaljube, a pojedine zbog lošeg aspekta mogu i da prestanu da ljube svoje voljene. Usmerite se na svoju decu i svoje voljene da ih ne biste izgubili.

Godišnji horoskop za 2019: Precizna i detaljna astro prognoza za svaki znak!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs