Da li ste među njima?

Teško ćete ih proceniti: Ovi horoskopski znakovi su zapravo natprosečno inteligentni!

Nekada su ih nazivali štreberkama i štreberima, ali osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima često su nadprosečno inteligentne i često ih podcenjuju

Zanimljivosti
21:18h Autor:
Foto: Shutterstock

Ovan

 

Osobe rođene u znaku Ovna nikada se ne guraju tamo gde se ne osećaju dobro. Tamo gde se ceni njihovo znanje, tamo se osećaju dobro. Ako nekoga ne zanimaju njihove sposobnosti, taj nikad neće imati posla s Ovnom i za njega će ovaj horoskopski znak uvek biti zagonetka. Šteta – jer od Ovnova se jako puno može naučiti.

 

Vaga

 

Osobe rođene u znaku Vage su totalni štreberi, ali često prevare ljude oko sebe jer snažno zrače seksepilom. Razlog tome je njihovo samopouzdanje odlučnost. Vage uvek ostvare ono što zacrtaju. One uvek rade i govore šta god žele. Posebno se razlikuju do drugih po načinu odevanja – jednostavno ne žele da pripadaju masi.

 

Ovaj horoskopski znak je rođeni pobednik: Jaka energija i odvažnost su mu u krvi!

foto: Shutterstock

Strelac

 

Ako osoba rođena u znaku Strelca veruje da nešto ima smisla, to će i uraditi. Svejedno mu je odgovara li to ustaljenim normama i šta drugi misle o tome. Stajati satima na kiši kako bi dobili ulaznicu za koncert ili fotografiju omiljene zvezde? To Strelčevima nije problem. Oni žive u svom svetu. Međutim, ko uspe da ih poseti u tom njihovom svetu, zaraziće se strašću.

 

Jarac

 

Osobama rođenima u znaku Jarca međuljudska interakcija ne pada lako. Čavrljanje je za njih strava i užas. Zašto razgovarati o vremenu i poslu, kad ima toliko zanimljivijih i napetijih tema? Jarac je pametan, povučen i često luta svojim mislima. Kad Jarac sretne istomišljenika, onda se oni zajedno utope u njihovom misaonom svetu, srećni i radosni.

 

Zapisano vam je da se obogatite, kad tad: Ovo su 3 glavne predispozicije!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...