sve njihove vrline i mane

Kakvi su horoskopski znaci u braku: Bik je uvek oslonac, Ovan u jednoj situaciji postaje sebičan do bola!

Znakovi Zodijaka se različito ponašaju u braku, a ovaj tekst će vam otkriti sve njihove vrline i mane

Ljubav i zavođenje
13:09h Autor:
Foto: Shutterstock

Svako od nas teži sreći u ljubavi, a brak je institucija u koju treba uložiti dosta truda da bi opstao. 

 

Evo kako se horoskopski znakovi ponašaju u bračnoj zajednici.

 

Ovan

 

Pripadnici ovog znaka obično su dobri supružnici. Njihova ljubav ne bledi, a strast i entuzijazam prirodno unose u brak. Spontani su u svakodnevnim obavezama pa s njima nije dosadno, a jedini problem se javlja ako pomisle da partneru po svojim merilima nisu na prvom mestu.

 

Tada postaju sebični i ljubomorni. Zlatno pravilo Ovnova u braku je da pružaju onoliko koliko im se i samim daje.

 

Bik

 

Kako ih u životu vodi ideja stvaranja ugodnog i stabilnog okruženja, pripadnici ovog znaka to čine i traže i u braku. S njima kao supružnicima teško da će vas snaći situacija u kojoj nećete znati šta da preduzmete i definitivno su ljudi na koje se možete osloniti. Jedino na šta su Bikovi izuzetno osetljivi je mogućnost prevare, pa često reaguju posesivno.

 

Horoskopski znaci kada se napiju: Bik se sapliće, Rak flertuje, Vaga proziva druge!

foto: Shutterstock

Blizanci

 

Oni s lakoćom ostvaruju dubok i povezan bračni odnos, a partneru pružaju sve kako bi ga usrećili. Nisu sledbenici društvenih normi i spremni su da se o svemu dogovore se s partnerom, a najvažnije im je da im se poklanjaju ljubav i pažnja.

 

Kako ne vole rutinu, ponekad će i u trenucima dosade provocirati svađe kako bi došlo i do strastvenih pomirenja.


Rak

 

Pripadnici ovog znaka su kao stvoreni za brak, jer im njihova emotivna priroda nalaže stvaranje dubokih porodičnih veza. Vrlo su vredni u kućnim i svim porodičnim zadacima, a najveći im užitak predstavlja i osnivanje porodice.

 

Problem se ponekad javlja jer žele da ugode svima oko sebe, pa tako i da budu savršeni i u braku, na poslu, ali i kao roditelji.  


Lav

 

Pripadnici ovog znaka u potpunosti žele da uživaju braku i zato će se svim silama potruditi da takav i imaju. Od savršenog venčanja, do organizacije bračnog života, oni će svu svoju pažnju posvetiti detaljima.

 

Pružaće partneru podršku da ostvari sve svoje poslovne ambicije i funkcionisaće ne samo kao supružnik, već i najbolji prijatelj. Ipak, time će nekad partneru nametati svoja uverenja i stavove, naročito jer teže odnose u kojima su oni dominantni.


Devica

 

Nakon što se odvaže za tako značajan korak poput braka, pripadnici ovog znaka koji su veliki "ziheraši" očekivaće da u dobrom braku postoje pravila koja oba supružnika moraju poštovati.

 

To će im pružiti osećaj sigurnosti i reda. Ipak, ne zaboravljaju ni romantičnu stranu priče, pa će i dalje osvajati svog partnera i to isto očekivati od njega. Najveća im je mana što su skloni prigovaranju.

 

Vaga

 

Pripadnici ovog znaka će se u braku osećati potpuno i ispunjeno, pa će čak i "procvetati". Ali ravnoteža braka i ostalih sfera života je osetljiva, a vrlo je važno da zadrže sopstvene interese i slobodu.

 

U ime bračnog sklada spremni su na puno kompromisa, a najvažnije im je da se o svemu puno razgovara. Iako su vrlo nežni i predani, ponekad će se ljutiti kako bi partner "plesao" oko njih i tako dokazivao svoju ljubav.

 

Škorpija

 

Uzbuđenja, seks i inteligentni razgovori s partnerom najvažnije su stavke u braku za pripadnike ovog horoskopskog znaka. Kako bi zadržali takav odnos  će uložitće sav svoj trud i vreme, a za to im je bitno da imaju partnera koji voli igrati igrice i ima snažan karakter. Ako je partner suviše pasivan, tada će sami početi praviiti probleme kako bi ga trgnuli i povratili se u strastven odnos.

 

Strelac

 

Izuzetno im je važno da u braku budu s nekim ko je jednako aktivan kao i oni, ali i da imaju zajedničke interese i bogat društveni život. Ako im se ostavi dovoljno prostora i vremena, biće najbolji supružnici na svetu.

 

Isto to će omogućiti i svom partneru, pa je za njih najbitnije da se venčaju s onim s kime dele životne stavove.

 

Kako se ponašaju horoskopski znaci u lošoj vezi? Blizanci plaču, Lavovi su agresivni!

foto: Profimedia

Jarac

 

Treba im puno vremena da se odluče na brak, a nakon što njihov partner prođe sva moguća "testiranja", dobiće dugo očekivanu nagradu. Uporni i vredni Jarčevi brinuće se o domu, partneru, ali i poslu jednakom merom, a uspešan brak videće kao stvar ličnog napretka. Zbog toga bi mogli biti iscrpljeni, a predbacivaće partneru ako vide da se on ne trudi dovoljno.

 

Vodolija

 

Od svih znakova Zodijaka, Vodolija je znak koji je najviše odan i veran u braku, osim činjenice da će imati problema s prihvatanjem uloge supružnika i svega što ide s tim.

 

Kako ne vole islaniran raspored i obaveze, inzistiraće na sopstvenoj slobodi i time nesvesno nanositi bol partneru. Osnovno što moraju naučiti je kako zajednica funkcioniše, jer bez toga nikad neće biti potpuno srećni u braku.

 

Ribe

 

Pripadnici ovog znaka vrlo su prijatni za zajednički život, a srećnici u braku s njima uživaće u obilju nežnosti, lepih gesta i komplimenata.

 

Spremni su udovoljiti partneru u svakom pogledu, ali upravo iz toga nastaje problem. Treba da nauče da povuku granicu u ugađanju porodici i deci, jer će u suprotnom iskakati iz euforije u depresiju.

 

Kakvi su horoskopski znaci kao prijatelji: Bik je veran, a Raku ako ne pomognete zapamtiće za sva vremena!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...