Astrologija upozorava

Godišnji horoskop za novac i posao: Blizanci, izbegavajte pozajmice i ulazak u dugove!

Uvedite manje, ali ključne promene u obrascima trošenja i klonite se odlaska na neočekivana događanja koja koštaju

Lifestyle 14.12.2017. - 11:08h Autor: tarot-horoskop.com
Foto: Shutterstock

KARIJERA

 

Ove godine kombinacija uticaja Jupitera i Saturna uticaće na dokazivanje vaše naravi, sposobnosti i namera u polju karijere. Godina je odlična za proširenje horizonata u smislu poslovnih poduhvata, a očekuje vas i nova faza poslovnog života. Nemojte se zadovoljavati prošlim postignućima, umesto toga ciljajte na mesec da biste, ako padnete, ipak završili među zvezdama.

 

Kolege će se ove godine prema vama postaviti hladnije i ne bi trebalo da im verujete. Pripazite na njihove poteze i pokušajte da zaslužite dobru volju i poverenje nadređenih. Ove ćete godine napredovati polako, ali sigurno. U sve što radite unesite umerenost. Isto tako, pripazite na to da ne radite previše. Sve ćete lakše ostvariti uz pomoć timskog rada.

FINANSIJE

 

Finansijski će položaj ove godine za vas predstavljati veliki upitnik. Iako ćete ostvariti većinu onoga što želite, nekoliko dugoročnih projekata za koje ste mislili da su pun pogodak, neslavno će propasti. Imaćete pune ruke posla, ali nećete nikako uspevati da uredite finansije. Nemojte paničiti, ostavite sebi ponekad vremena za razmišljanje i pokušajte da tu i tamo ostavite nešto novca sa strane.

 

Kako godina bude proticala, tako ćete i vi rasti u profesionalnom smislu, radićete više, ulagati više truda u svakodnevicu i, u skladu s tim, povećati prihode. Uvedite manje, ali ključne promene u obrascima trošenja i klonite se odlaska na neočekivana događanja koja koštaju. Izbegavajte pozajmice i ulazak u dugove i usmerite se ka tome da živite unutar vlastitih mogućnosti. Ne samo da ćete biti mirniji, već ćete na taj način izbeći bankrot koji može doći idućih godina!

 

Zgrabite šansu, nije kasno: Kako da zaradite ogroman novac, bez greške!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs