Astrologija otkriva

Godišnji horoskop za novac i posao: Rakovi, idealno je vreme za promenu!

Ako vas već duže zanima premeštaj ili promena poslovne pozicije, ova je godina idealna da tako nešto zatražite

Lifestyle 14.12.2017. - 11:06h Autor: tarot-horoskop.com
Foto: Shutterstock

KARIJERA

 

Očekujte napetosti i mnoštvo dešavanja u polju karijere i posla. Čitave ćete godine biti u pokretu i stalno nailaziti na nove obaveze. Ako na njih i ne naiđete, vi ćete ih izmisliti. Ponekad će stvari izmaći kontroli i naći ćete se između dve vatre. Pokušajte u takvim periodima da nađete kompromis između nadređenih i kolega jer ste vi ove godine medijator.

 

Ako vas već duže zanima premeštaj ili promena poslovne pozicije, ova je godina idealna da tako nešto zatražite. U periodima promene u poslovnom životu svakako morate gledati stvari detaljnije. Sve do poslednje četvrtine godine učićete nove veštine i obavljati nove zadatke u polju vlastitog interesa. Sklopićete nova poznanstva i svakako proširiti krug ljudi.

FINANSIJE

 

Prva polovina godine nosi vam nekoliko neplaniranih i neželjenih troškova. Iako će ovo uzrokovati privremenu napetost i iznerviranost, pomoći će vam da bolje rasporedite budžet za ostatak godine. Početak godine takođe nosi povoljan prinos u smislu poslova vezanih uz nekretnine ili uz nasledstva.

 

Sredina godina povećaće troškove jer će vam trebati više novca za kuhinjsko renoviranje, ali ćete više trošiti i na sebe. Nemojte se toliko upuštati u tuđe finansijske situacije i povoditi se za drugima jer biste mogli završiti u problematičnim vodama. Druga polovina godine biće daleko lakša i nećete imati problema kada je u pitanju novac. Izbegavajte kupovinu skupljih stvari i pokušajte da tu i tamo ostavite nešto novca sa strane.

 

Izbegnite "genetsko siromaštvo": Prekinite da radite ovo i živećete u izobilju!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs