Astrologija otkriva

Najprepotentniji horoskopski znakovi: Misle da su popili svu pamet ovog sveta!

Neki će se truditi da to sakriju, ali neki i neće

Zanimljivosti
Autor:
Najprepotentniji horoskopski znakovi: Misle da su popili svu pamet ovog sveta!
Foto: Shutterstock

Ovan Glasan i jak Ovan često skriva svoju emotivnost. Otud dolazi potreba da drugima nameće svoje mišljenje, predstavljajući sebe vođom. Sebičnost i tvrdoglavost takođe prevladavaju kod osoba rođenih u ovom znaku, pa mnogima i te kako idu na nerve. Ako želite da budete bliski s Ovnom, onda sve to morate i da prihvatite. Lav

Lavovi su drugo ime za egocentričnost i umišljenost, pa za sebe celim svojim bićem smatraju da su "kraljevi džungle". Oni jednostavno obožavaju sami sebe, ponose se svojom jačinom, a zahvaljujući harizmi koja im se ne može osporiti, Lavovi su vrlo popularni u društvu. Traže veliku pažnju, pa u raspravama uvek moraju da izađu kao pobednici zbog čega su vrlo "teški".

Kakav prvi utisak ostavljate na druge: Vodolije su uobražene, Rakovi dosadni i glupavi!

foto: Shutterstock

Bik Bikovi su vrlo uporni, ali i tvrdoglavi. Oni tako uvek moraju da brane svoje stavove i da svima pokazuju svoje znanje. Iako ga imaju, to često drugima opravdano izgleda kao pametovanje, pa i Bikovi znaju drugim ljudima da idu na živce. Jarac Ako je Jarac u nekoga zaljubljen, onda je to u samog sebe. Svaki njegov potez je ispravan i jedan Jarac neće odustati od svog mišljenja ili ideje sve dok vam ih ne nametne. Čak i kad vidi da je pogrešio, neće to da prizna nego će sve prezentovati kao da su drugi oko njega pogrešili.

Zakleti neprijatelji prema horoskopu: Znakovi koji se uopšte ne podnose!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs