Ostavljaju trag gde god se pojave

Drugačiji od drugih: Ovaj horoskopski znak se rađa da bi promenio svet!

S vremenom se naviknu da nose teret na svojim leđima, ali ne dopuštaju mu ih oko sputava u ostvarenju njihovih ciljeva

Zanimljivosti
Autor:
Drugačiji od drugih: Ovaj horoskopski znak se rađa da bi promenio svet!
Foto: Shutterstock

Sigurno ste više puta čuli kako neko kaže "Želim da promenim svet" ili "Želim da ostavim trag", ali ipak je kod mnogih to samo puka priča.

No kod osoba rođenih u znaku Jarca, to je životna svrha, odnosno viši cilj s kojim se rađaju i na kom ostaju do poslednjeg daha. Njih život od malih nogu ne mazi. U samom detinjstvu nailaze na teške situacije koje ih prisilno nateraju da odrastu i uozbilje se. Kao deca uglavnom su neshvaćeni jer su preskočili tu detinju fazu i razmišljaju kao neko godinama stariji nego što oni u tom trenutku jesu.

Mesečni horoskop za februar 2019: Jednom znaku su sve zvezde naklonjene!

foto: Shutterstock

Jarčevi su spremni da podnesu više nego što to i oni sami mogu da zamisle. S vremenom se naviknu da nose teret na svojim leđima, ali ne dopuštaju mu ih oko sputava u ostvarenju njihovih ciljeva. Vrlo su odani prijatelji i partneri i učiniće sve da pomognu osobi koju vole, ali čak i nepoznatoj osobi ili životinji u nevolji.

Upravo zato što se rano suočavaju s boli, Jarčevi u potpunosti saosećaju s tuđim bolom i nikad ne ignorišu probleme.

Žene Jarčevi se u ulozi supruge isprva ne snalaze najbolje jer su uvek fokusirane na materijalnu sigurnost i posao, ali se trude da postanu supruge i majke za poželjeti. Iako to neće priznati, vole zaštitnički nastrojene muškarce koji im pružaju sigurnost jer u protivnom postanu vrlo dominantne.

Muškarci rođeni u ovom znaku na prvi pogled su jako hladni, baš kao i žene, ali su zapravo istinski emotivne osobe. Iako su pravi karijeristi, porodica im je na prvom mestu, a najbolje funkcišu s jako emotivnim i krhkim partnerima.

Jarčevi su odlični prijatelji, a uprkos svojoj povučenosti, sjajno se snalaze i u društvu zbog svoje duhovitosti. S druge strane, velika su zlopamtila i nikada ne opraštaju zlodela učinjena njima ili njihovoj porodici.

Sve u svemu, Jarčevi ostavljaju trag gde god se pojave, a bez njih svet u svakom slučaju ne bi bio isto mesto.

U njima čuče naučnici: Ova 3 horoskopska znaka imaju neverovatnu brzinu razmišljanja!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs