geniji zodijaka

U njima čuče naučnici: Ova 3 horoskopska znaka imaju neverovatnu brzinu razmišljanja!

Brojna testiranja IQ-a mogu da pruže uvid u nekakvu generalnu inteligenciju s obzirom na prosečni rezultat za svaki znak Zodijaka

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

Inteligencija je mentalna karakteristika koja se odnosi na sposobnost učenja i prilagodbe na nove situacije.

 

Takođe podrazumeva razumevanje i korištenje apstraktnih pojmova kao i prethodnog znanja u novoj okolini. Često je za nečiji uspeh u životu odgovornija emotivna inteligencija od samog koeficijenta koji se meri na testiranjima, no s obzirom na upravo tu, merenu inteligenciju.

 

Ovo su tri najinteligentnija znaka:

 

Vodolija

 

Pripadnici ovog znaka ekstremno su inteligenti, što objašnjava kako je među njima velik broj proslavljenih genijalaca. Odlično prolaze na testovima inteligencije, imaju talenat drugačijeg i pristupa problemima te veliku mogućnost koncentracije. Što su inteligentniji, to su skloniji i emocionalnoj nestabilnosti.

 

Ovo su najopasniji horoskopski znakovi, bežite od njih: FBI potvrdio!

foto: Shutterstock


Blizanci

 

Pripadnici ovog znaka vrlo su bistri, a naspram drugih znakova odlikuje ih brzina razmišljanja, kao i bistrina s kojom dolaze do rešenja problema bez preterane muke. Imaju odličnu sposobnost učenja. Ali im to koristi samo ako su sposobni posvetiti se nečemu.

 

Jarac

 

Pripadnici ovog znaka poseduju tzv. praktičnuinteligenciju koja ih tera na više u svemu, pa tako i u znanju. Imaju zavidnu memoriju koja im omogućuje da pamte i najbanalnije stvari koje njima uvek koriste, a odlično primenjuju stečeno znanje te nikad ne zaboravljaju ono što su jednom savladali.

 

Inteligencija nije samo obrazovanje: Inteligencija je ovo!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...