Budite oprezni

Ovo su najopasniji horoskopski znakovi, bežite od njih: FBI potvrdio!

FBI je objavio svoju analizu zločinaca prema znakovima horoskopa. Naime, analizirali su svoju arhivu, uporedili su datume rođenja i kriminalna dela koja je neko počinio. Došli su do zaključka da su serijske ubice rođene u određenom periodu godine

Lifestyle
21:05h Autor:
Foto: Shutterstock

Tri znaka dominiraju među kriminalcima, pa budite oprezni ako su vam u blizini:

1. RAK - Verovali ili ne, ovaj emotivni i povučeni znak ubedljivo vodi na listi po broju uhapšenih prestupnika, a najčešće se radi o ljudima koji su počinili vrlo teške zločine u trenucima duševne rastrojenosti - od otmica do ubistava iz osvete ili strasti.

2. ŠKORPIJA - Iako su tek deveti po broju uhapšenih, zauzeli su visoko drugo mesto zbog težine zločina koje obično izvršavaju: psihopatska ili serijska ubistva, a ubedljivo vode po broju plaćenih ubica među znakovima horoskopa.

Koliko lažu horoskopski znakovi: Mnogima se ova brutalna istina neće dopasti!

foto: Shutterstock

3. STRELAC - Treći najbrojniji zločinci, ali njihova priča je drugačija od prva dva znaka: radi se o veštim lopovima i prevarantima koji izuzetno retko povređuju svoje žrtve.

Najbezazleniji znak su svakako Blizanci. Prema sigurnosnoj agenciji čini se da su oni najmanje opasni. Na njihovim rukama je bilo najmanje krvi. Oni jednostavno nikoga ne doživljavaju toliko ozbiljno da bi ga ubili ili povredili.

Veliki horoskop za vladavinu Blizanaca: Detaljna prognoza do 21. juna za svaki znak!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs