pokazala anketa

Iznenadićete se: Muškarci su saglasni da je ovaj deo ženskog tela najprivlačniji!

Dok se stalno zagledamo i pronalazimo mane na svom telu, jedna onlajn anketa pokazala je da muškarcima nisu najprivlačniji intimni delovi tela na ženi

Lifestyle
Autor:
Iznenadićete se: Muškarci su saglasni da je ovaj deo ženskog tela najprivlačniji!
Foto: Shutterstock

Žene često ne veruju muškarcima koji su skloni da analiziraju svaki deo ženskog tela i neretko priželjkuju punije usne, uži struk, bujnije grudi i obliju zadnjicu.

Ali, da li je na kraju dana to zaista ono što njih najviše privlači kod pripadnica nežnijeg pola?

Oči

Ovo je bilo veliko iznenađenje, s obzirom na to da bi očigledan izbor bile grudi ili zadnjica. Međutim, muškarci su kao najseksepilniji deo ženskog tela izabrali oči, jer ma kakav njihov ukus bio kada su grudi, kosa, noge ili zadnjica u pitanju, jedan seksi ženski pogled ih uvek razoruža.

Najprivlačnije muškarcima: Žene sa ovih 6 vrlina su poput magneta!

foto: Shutterstock

Grudi i zadnjica

Dva najočiglednija izbora muškog pola. Skoro da nema muškarca na svetu koji ne voli dubok ženski dekolte i zategnutu zadnjicu. Iako je ustaljeno mišljenje da muškarci vole velike grudi, većina njih je u anketi odgovorila da preferiraju grudi srednje veličine, ali su kod zadnjice priznali – što je veća, to je bolje.

Usne

Što su punije to je bolje. Usne su uvek među najseksepilnijim delovima ženskog tela, ali pazite – muškarci ne vole previše tamne ili presvetle nijanse karmina. Nalaze da su prevelika smetnja i da zbog toga ne mogu da se fokusiraju na žensku lepotu. Dakle, prirodnije nijanse su najsigurniji izbor.

Osmeh

Mnogi muškarci priznaju da ne mogu da odole lepoj ženi s divnim osmehom. To je po njima zapravo najjače žensko oružje.

Budite to što jeste i bićete najprivlačnije na svetu!

foto: Shutterstock

Kosa

Kosa je po definiciji sinonim za lepotu. Ali svaki muškarac preferira drugu boju – neki vole plavuše, neki brinete, dok se neki opredeljuju za vatrenu boju kose.

Kraća, dugačka, ravna ili lokne, kosa je oduvek bila deo kojim su žene muškarce dovodile do ludila.

Leđa

Leđa koja se naziru ispod haljine s dubokim izrezom izluđuju muškarce. Zato savetuju damama da što češće posežu za stvarima visoko na policama i izvijaju svoja leđa ako žele da privuku suprotni pol.

Stopala

Stopala najčešće nisu prva stvar koja vam padne na pamet kada pomislite na seksepil, ali mnogim muškarcima je upravo ovaj deo ženskog tela najprivlačniji. Naročito ako su nokti nalakirani u neku lepu nijansu.

Najprivlačnije usne izgledaju ovako: Muškarci presudili! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs