Prema astrologiji

Veliki godišnji horoskop za 2018. otkriva: Precizna prognoza za svaki znak!

Šta vam donosi sledeća godina otkrivamo u ovom velikom horoskopu

Lifestyle
Autor:
Veliki godišnji horoskop za 2018. otkriva: Precizna prognoza za svaki znak!
Foto: Shutterstock

2018. godina je na pragu - pravo vreme da saznamo šta su nam zvezde pripremile na polju karijere, ljubavi, finansija, zdravlja i porodice!

Pronađite svoj znak i otkrijte šta vama poručuje godišnji horoskop za 2018. godinu!

OVAN

Ovnovi su entuzijasti u ljubavi, kada se zaljube, partner za njih predstavlja centar sveta. Svaka nova ljubav za Ovnove je divna kao i prva, počinju je sa istim žarom. Ponekad su neumereni, suviše agresivno ispoljavaju svoja osećanja, tako da mogu da preplaše partnera. Obožavaju da koriste ljubavne fraze što partnera silno zabavlja. Strastvenost Ovnova je njihov dvosekli mač, i treba da se čuvaju da od njega sami ne stradaju.

U 2018. godini, Ovnovi bi mogli da završe određene važne odluke u životu. Stvari koje više nisu relevantne mogu biti odbačene. Ove godine postajete zreliji. Planete Saturn i Jupiter će delovati u vašu korist da pokrenete stvari koje su vam dugoročno gledano najpogodnije. Tokom godine se očekuju neke žrtve sa vaše strane, kada je vaš lični život u pitanju. Iskoristite prilike dok vam se nađu na vašem putu. Promene i još više promena su u opticaju za Ovnove u ovom periodu.

Tokom 2018. godine, planete Saturn i Jupiter blagosloviće obilno Ovnove. Saturn obećava naporan rad i Jupiter je tu za srećan rad i trebalo bi da stvorite ravnotežu između ove dve stvari. Ove godine će se pojaviti fenomenalni rast vašeg profesionalnog napretka i vaše finansije će takođe uvećati više puta. Međutim, mir u kući bi mogao da vas zaobiđe, pa tom posvetite dosta pažnje i napora da prevaziđete svaku negativnu situaciju. Prvi kvartal 2018. biće veoma zahtevan i naporan. Pazite i na nezgode na putovanjima.

U periodu od marta do jula 2018. godine, Jupiter će bio retrogradan i to bi moglo da pokvari vaše finansije. Neočekivani trošak može vam se pojaviti, a možete očekivati i neke probleme sa zemljištem. Saturn je retrogradam između aprila i septembra i donosi velike velike promene u karijeri Ovnova. Možda postoji potreba za nekim finansijskim prepravkama sa vaše strane. Držite se dalje od novih poduhvata dok je Saturn retrogradan. Između maja i novembra 2018. godine, Mars, vaš vladar će biti uzvišen i to utiče na vaše karijere. Ali onda budite oprezni u svojim potezima i proverite bilo šta što se događa oko vas.

Drevne Maje otkrile sudbinu: Koga čeka nesreća i bolest!

foto: Profimedia

POSAO

Karijera će ove godine biti zadovoljavajuća oblast za većinu Ovnova ove godine. Naravno, imali biste i prepreka, ali imaćete i hrabrosti da ih preskočte. Novi putevi rasta su verovatni u vašoj karijeri ove godine. Komunikacija i borba za opstanak su ključevi za sve to. Jupiter će vam pomoći da poboljšate svoje veštine i poboljšate svoju kreativnost.

Oni koji su uključeni u profesije vezane za oblasti umetnosti, proizvodnje i prodaje dobijaju dobar podsticaj ovog perioda. Odnos sa vlastima i vršnjacima na vašem radnom mestu biće srdačniji i ispravniji. Očekujte unapređenja i povećanja isplata do kraja godine.

LJUBAV I BRAK

Ovnovi će u 2018. godini pokazivati vrlo jasan put u svom ljubavnom životu. Bolje ćete razumeti svog partnera ili supružnika. Za neke od vas bi to bio kraj puta u dugom i nesrećnom odnosu, dok bi za druge to bio sladak početak. Ako ste već u vezi, sada će se tokom godine povećati osećanja i strast koji su vezani za vašeg partnera.

Sada biste mogli kontrolisati svoje emocije i zadržati partnera pod kontrolom. Između marta i juna, neki od vas bi mogli ući u dublju vezu ili jednostavno - drugu fazu? Međutim, ne dajte obećanja u koja niste sigurni.

Odnosi će biti prilično intenzivni, i u tom slučaju budite odgovorni i donosite odluke na osnovu vaše savesti. Nešto što vam je u prošlosti nanosilo bol kao i loše emocije nestaju i bićete slobodni.

Kome je bogatstvo zagarantovano, a ko će se mučiti: Horoskop otkriva!

foto: Profimedia

FINANSIJE

Ovnovi će biti na putu ka finansijskom uspehu ove godine. Naravno, prepreke dolaze u vidu gubitaka i dugova, međutim, lako biste mogli da ih rešite. Vaš osećaj optimizma će biti dosta visok i stoga ćete moći glatko da plovite čak i kroz finansijsku oluju koja bi mogla da se desi. Preduzmite korake da preuredite svoj budžet kako biste bili uvek u skladu sa svojim mogućnostima.

Na kraju godine, vaši dugovi i negativne finansije kreću na bolje. Nađite različite načine prikupljanja sredstava kako biste stigli do stabilne finansijske situacije. Od novembra, Ovnovi će biti u stanju da se glatko kreću kroz svoje finansijske obaveze.

ZDRAVLJE

Opšte zdravlje i blagostanje Ovnova biće odlično tokom čitave godine. Iako vas Uran čini krhkim i sklonim zdravstvenim problemima, Jupiter je na vašoj strani i štiti vas od bilo kojih većih zdravstvenih komplikacija. Možete da povećate nivo energije ako preduzmete neke avanturama i putovanja prirodom.

Slušajte svoju dušu i podmlađujte povremeno dušu i telo. Neka ograničenja treba da se praktikuju kada se radi o uživanjima u hrani kao i navikama za vežbanje. Nemojte da preterujete u bilo čemu. Meditacija i drugi oblici blagih treninga mogu se preduzeti kako bi se ublažio stres i rasteretio život.

PORODICA

U 2018. godini, Ovnovi će biti zadovoljni svojim porodičnim životom. Njihov društveni život biće dosta poboljšan. Međutim, neki od vas bi mogli biti prilično ranjivi baš zbog članova porodice, stoga se pobrinite da budete stabilni. Nemojte biti osetljivi i delujte oprezno. Ovo će biti period kada su za mnoge Ovnove dobi događaji na putu. Stoga će godina biti puna kupovine, putovanja i šta još sve ne sa porodicom. Budite veseli.

Horoskop za ostale znakove pročitajte ovde:

Godišnji horoskop za BIKA: Jupiter donosi dobitak kroz nasleđivanje!

Godišnji horoskop za BLIZANCE: Možete biti uhvaćeni u paralelnim vezama!

Godišnji horoskop za RAKA: Ulazite u novu fazu svog života!

Godišnji horoskop za LAVA: Strpljenje je ključna reč!

Godišnji horoskop za DEVICE: 2018. donosi velike promene!​​​​​​

Godišnji horoskop za VAGU: Promene u karijeri kao nikad pre!

Godišnji horoskop za ŠKORPIJU: Harmonija u porodici, problemi na poslu!

Godišnji horoskop za STRELCA: Napredak i sreća na svim životnim poljima!​

Godišnji horoskop za JARCA: Čeka vas istinska, strasna ljubav, ali i finansijski krah!

Godišnji horoskop za VODOLIJU: 2018. je vaša godina!

Godišnji horoskop za RIBE: Impulsivne odluke vam neće doneti ništa dobro!​​​​​​​

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs