Astrologija otkriva

Godišnji horoskop za Ribe: Impulsivne odluke vam neće doneti ništa dobro!

Očekuju vas velika profesionalna dostignuća, ali i sreća u ljubavi

Zanimljivosti
Autor:
Godišnji horoskop za Ribe: Impulsivne odluke vam neće doneti ništa dobro!
Foto: Shutterstock

Jako romantične, nejasne, ali znaju da ostave jak utisak... Osobe rođene u znaku Ribe su vrlo intuitivne, osetljive i romantične. Jako su emotivne i popustljive, zapletene u svoja osećanja. Jako su nerealne kada se zaljube. Najbolje plivaju kroz razne životne nedaće i probleme, prebrode i najgore krize, ponekad i bez traga. Na neki način prihvataju neminovnost i to, spolja gledano vrlo često, kao prepuštanje sudbini. Ribe dobro znaju da isforsirana stvar nema onu vrednost kao ono što se spontano desi.

UOPŠTENO

U 2018. godini Ribe ulaze u važnu fazu u svom životu. Neke od vaših gorućih želja ili ambicija sada će dobiti krila. Planete će vam pomoći da napravite određene radikalne promene u svom načinu života, karijeri i budućem ličnom životu. Pravilno usmerite svoju energiju da biste dobili najbolje nagrade u životu tokom ove godine.

Nemojte dozvoliti da vaše emocije lutaju slobodno, umesto toga pustite svoju kreativnost i druga lična sredstva da pričaju umesto vas. Godina 2018. će doneti puno sklonosti ka spiritualnom kod Riba, koje su ionako sklone duhovnim vrednostima. Vaše emocije će biti pod kontrolom i bićete naklonjeni okultnim istraživanjima tokom godine.

Finansijski izgledi će bili prilično dobri u odnosu na prethodne godine. Vaše ambicije rastu kao i vaši posebni nivoi energije. Dobar je period za ljubav i odnose. Nekim Ribama je mogće preseljenje tokom 2018. godine. Kada je Jupiter retrogradan između marta i jula 2018. godine, vi se vraćate na vaš profesionalni front, stoga budite malo oprezni. Ostanite daleko od novih poduhvata.

Zatim, kada Jupiter pređe u kuću Škorpije u oktobru 2018, može se očekivati bolja karijera. Saturn će vas ometati ako imate brzi tempo života, a to će vam pomoći da izbegnete brze i nestrpljive odluke. Zatim, kada je Saturn retrogradan od aprila do septembra 2018. godine, trebalo bi da ponovo procenite svoje planove. Dobro je vreme samoispitivanje na svim poljima. Mars će vam doneti sreću i bogatstvo tokom 2018. godine. Vaš osećaj odlučnosti i posvećenosti će biti podstaknut tranzitom Marsa. Koristite svoj mozak pre nego svoje mišiće da radite bolje i kvalitetnije tokom ove godine. Prilično dobra godina se obećava Ribama.

Mesečni horoskop za decembar: Poslednji udarac 2017, Lava će jedna odluka upropastiti!

foto: Shutterstock

KARIJERA

Ova godina će tražiti od Riba puno posvećenosti i napornog rada ako imate potrebu da budete izuzetno dobri u vašem poslovu. Ali tek nakon prvog kvartala, vaši napori počinju da daju dobre rezultate. Nemojte prenatrpavati svoje profesionalne aktivnosti ove godine. Fokusirajte se na jedan ili dva projekta i usmerite svoju energiju na njih. Međutim, vaš entuzijazam će biti odličan za velika profesionalna dostignuća ove godine koja će dovesti do solidnog povećanja plata, unapređenja, prekomorskih putovanja i slično. Oko sredine godine može doći do promene kursa kod nekih Riba. Nemojte biti impulsivni, preduzmite male i smele korake tamo gde možete i gde vam eventualna greška neće mnogo naštetiti.

LJUBAV

Ljubavni život Riba ove godine može biti prilično srećan. Vaš nivo senzitivnosti i emocija će sada biti na vrhuncu. Želite da ostvarite nekoliko svojih snova, ali strahujete da njihovo praktično ostvarivanje može biti dovedeno u pitanje. Vaši odnosi će za sada zauzeti novi pravac, ipak držite se svojih porodičnih vrednosti i tradicija. U ovom trenutku će se od vas tražiti određena prilagođavanja u odnosu sa partnerom. Ribe koje su same mogu imati puno lepih susreta. Ali, onda nemojte brzo postupati, dobro odmerite prednosti i slabosti potencijalnog partnera pre nego što se uđete u novo prijateljstvo ili ljubavnu vezu. U slučaju da dođe do nesporazuma ili razlike u mišljenju sa vašim partnerom, razgovarajte sa njim ili njom i otklonite svu negativnost koja vas okružuje. Strast i romansa će biti u vazduhu tokom celog perioda. Na vama je da potpuno iskoristite sve to za uspeh vaše veze. Ovo će biti period kada ćete pronaći potpunije zadovoljstvo u svojoj ljubavi i bračnom životu.

FINANSIJE

Finansijski život Riba biće potpuno drugačiji od prethodnih godina. Sada ćete biti više osetljiviji na novčane potrebe oko vas, tako da vaša potrošnja i zadovoljenje potreba treba da budu pažljivi i dobro proračunati. Moraćete da odolite nekim iskušenjima. Ovo bi bilo dobro vreme za ulaganje u nekretnine i druge zemljišne poslove. Međutim, budite pažljivi da uočite bitne detalje pre nego što se upustite u kupovinu velikih vrednosti za ovaj period. Za sada napravite dobar balansirani pristup za svoje finansijske poteze. Neke investicije iz prethodnog perioda mogle bi doneti dobar povraćaj novca za neke Ribe ove godine.

Karmički poziv morate da ispunite, kad tad: Znakovi da ste krenuli pogrešnim putem, pravo u propast!

foto: Profimedia

ZDRAVLJE

Ribama se preporučuje da se drže svojih treninga i navika u ishrani kako bi tokom 2018. godine imali bolji nivo energije. Međutim, možete biti opterećeni raznim aktivnostima tokom čitave godine, da će se ova uskladištena energija lako trošiti. Ribama se savetuje da uzimaju periodične odmore i pauze kako bi izbegli nervozu i fizički slom. Vaš metabolizam će biti na maksimumu, zato vodite računa o tome da jedete sveže raspoložive namirnice i držite se dalje od raznih obrađenih jela. Neke Ribe verovatno će osetiti tokom godine određene nedostatke. Meditacija, joga i posete nekim svetim mestima mogu dobro poslužiti za podmlađivanje vašeg mentalnog zdravlja, a samim tim i celokupnog. Vaš osećaj optimizma će vam pomoći da prebrodite iskušenja u životu. Kraj godine može doneti manje zdravstvene probleme i opšti umor, kojima morate posvetiti odgovarajuću pažnju što pre kako bi se izbegli ozbiljne posledice.

PORODICA

U 2018. godini Ribama se savetuje da budu pažljive kada se radi o pitanjima koja se odnose na porodična pitanja. Impulsivne odluke za sada ne bi donele ništa dobro. Ostanite pozitivni i izmite dovoljno vremena da rešite nesuglasice i nesporazume u odnosima kod kuće. Neke spontane akcije treba preduzeti ako želite da vaša porodična struktura ostane netaknuta u vremenima jakih vetrova. Odmerite dobro svoje reči pre nego što komunicirate kako bi se izbegli mogući problemi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs