Astrolozi otkrivaju

Mesečni horoskop za decembar: Poslednji udarac 2017, Lava će jedna odluka upropastiti!

Precizna astrološka prognoza za poslednji mesec u ovoj godini

Zanimljivosti
Autor:
Mesečni horoskop za decembar: Poslednji udarac 2017, Lava će jedna odluka upropastiti!
Foto: Profimedia

Da li je moguće da nam se već približio poslednji mesec u godini?

Decembar je period kada većina ljudi svodi račune za proteklu godinu, razmišlja o (ne)ostvarenim ciljevima i već počinje da kuje planove za bolju budućnost u narednoj godini.

Možda nije loše da se baš u ovom trenutku posavetujete sa zvezdama! Šta vas čeka na polju posla, ljubavi, novca i zdravlja, otkriva mesečni horoskop za decembar!

OVAN

Kuća karijere će tokom celog decembra biti veoma jaka, pa će vam se sve vrteti oko posla. Biće manjih problema u porodici i emotivnoj vezi, ali ćete ih ostaviti u drugom planu. Imaćete jaku želju za putovanjima i nastojaćete da tu želju sebi ispunite po svaku cenu.

Posao: Zbog velike pažnje koju ćete posvetiti poslu, nizaćete uspehe, pa je moguće i unapređenje koje već dugo priželjkujete. Vaš rad će biti primećen i nagrađen povišicom. Važno je samo da se dobro fokusirate na profesionalne ciljeve i da "ne skrećete s puta" i bavite se tračevima i intrigama kolega. Nezaposleni Ovnovi mogu da očekuju ponudu za rad u inostranstvu, piše Sunsigns.org.

Novac: Planeta Mars biće dominantna u vašoj kući novca, pa možete da očekujete napredak u finansijskom smislu. Imaćete podršku porodice, pa vam neće biti teško da zaradite čak i veće sume novca. Dobro će vam doći i društveni kontakti sa pravim ljudima.

Ljubav: Ako ne budete kontrolisali svoje ponašanje i makar malo vremena i pažnje posvetili partneru, možete da očekujete sukobe. Slobodni Ovnovi kojima je dosta zabavljanja i žele ozbiljnu vezu, imaće prilika napretek. Osobu koja bi vama odgovarala u potpunosti možete da sretnete među kolegama.

Zdravlje: Mogući su manji problemi sa nervoznim crevima i sezonskim kašljem. Povedite računa i o zdravlju jetre.

Decembar 2017. mesečni horoskop za Bika predviđa susret sa jednom osobom, koji će u vašem životu napraviti fatalan obrt! Ceo horoskop za Bika pročitajte OVDE.

Decembar 2017. mesečni horoskop za Blizance predviđa veliku krizu u braku, ali to nije sve! Ceo horoskop za Blizance pročitajte OVDE.

Decembar 2017. mesečni horoskop za Raka predviđa kritičnu situaciju na poslu! Ceo horoskop za Raka pročitajte OVDE.

Decembar 2017. mesečni horoskop za Lava savetuje da budete mudri, jer jedan potez može da vam izmeni ceo život! Ceo horoskop za Lava pročitajte OVDE.

Decembar 2017. mesečni horoskop za Devicu predviđa brak i trudnoću! Ceo horoskop za Devicu pročitajte OVDE.

Decembar 2017. mesečni horoskop za Vagu obećava veći priliv novca, ali i još nešto! Ceo horoskop za Vagu pročitajte OVDE.

Decembar 2017. mesečni horoskop za Škorpiju upozorava - retrogradni hod Merkura može da vam razori vezu! Ceo horoskop za Škorpiju pročitajte OVDE.

Decembar 2017. mesečni horoskop za Strelca savetuje da više pažnje posvetite zdravlju i rešite probleme u porodici koji se gomilaju. Ceo horoskop za Strelca pročitajte OVDE.

Decembar 2017. mesečni horoskop za Jarca otkriva siguran uspeh na poslu, koji ste i te kako zaslužili! Ceo horoskop za Jarca pročitajte OVDE.

Decembar 2017. mesečni horoskop za Vodoliju predviđa da će ovom znaku baš sve ići od ruke! Ceo horoskop za Vodoliju pročitajte OVDE.

Decembar 2017. mesečni horoskop za Ribe predviđa iznenadnu trudnoću i neodložne odluke! Ceo horoskop za Ribe pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs