Prema astrologiji

Decembar 2017. mesečni horoskop za Vagu: Siguran veći priliv novca!

Mogli biste da razmislite o povećanju finansija bilo svojom kreativnošću ili pronalaženjem novog načina za zaradu

Lifestyle
Autor:
Decembar 2017. mesečni horoskop za Vagu: Siguran veći priliv novca!
Foto: Shutterstock

Ovoga meseca većina planeta vam se nalazi u južnom sektoru, a kuća porodice je dominantna. Obratite pažnju na fizičke, ali i na psihičke probleme u vašem domaćinstvu.

Tokom decembra, poslu bi trebalo da pristupite iz drugačije perspektive. U nekim situacijama će vas služiti nezavisnost i odlučnost Vage, a u drugim će vam vaše društvene veštine i saradnja pomoći da završite posao. Situacija bi mogla da se promeni Vaginom ličnom voljom, dok u drugom slučaju treba biti fleksibilan. Tokom retrogradnog Merkura u decembru biće neophodno da balansirate između nezavisnosti i saradnje.

Posao: Ukoliko tražite posao, nećete imati problema da ga nađete od sredine meseca, ali problem može da bude odabir pravog posla. Dobro razmotrite ponude, pogotovo posle 24. decembra.

Finansije: Ukoliko se potrudite, zagarantovana vam je veća suma novca. Prisustvo Plutona u kući novca obezbediće vam siguran priliv. Mogli biste da razmislite o povećanju finansija bilo svojom kreativnošću ili pronalaženjem novog načina za zaradu. Ali pazite - zbog preokupacije finansijama može doći do problema u bračnoj zajednici.

Ljubav: Ukoliko ste sami, imaćete gomilu prilika za započinjanje veza, ali će uglavnom sve biti neobavezno. Ozbiljnija posvećenost izostaće tokom decembra. Pred Vagama koje su u vezama je turbulentan period. Kretanje Marsa pomoći će vam da nađete rešenje od 10. decembra. Ukoliko planirate proširenje porodice, idealan period za to je posle 10. decembra.

Zdravlje: Glavni problem biće nedostatak odmora. Od polovine decembra obratite pažnju na svoju kondiciju, kao i na emotivno stanje i očuvanje fizičke energije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs