KREĆE POMRAČENJE MESECA U BIKU OD 28. OKTOBRA: Ova 4 znaka osetiće DRAMATIČNE sudbinske promene na polju NOVCA I LJUBAVI

Astrolozi posebno upozoravaju 4 horoskopska znaka da obrate pažnju na seldeće smernice kada počne pomračenje Meseca od 28. oktobra.

Horoskop
14:40h Autor:
KREĆE POMRAČENJE MESECA U BIKU OD 28. OKTOBRA: Ova 4 znaka osetiće DRAMATIČNE sudbinske promene na polju NOVCA I LJUBAVI
4 znaka na koje će pomračenje Meseca od 28 oktobra imati najveći uticaj, Foto: Shutterstock

Prema prognozama astrologa, stiže nam pomračenje Meseca u znaku Bika 28. oktobra, a na Ovna, Lava, Devicu i Vage će imati poseban utica. U vreme pomračenja Venera će biti u znaku Device, što znači emocionalno suvu i racionalnu odluku vezanu uz ličnmu udobnost i svakodnevne potrebe. Osim toga, znak Device je odgovoran za posao, pa u mnogim radnim timovima žena ili čak grupa žena može odlučiti da da otkaz ili započne novi projekt.

U vreme pomrčenja Mesec će biti uz Uran, što znači da bi se mogla dogoditi važna odluka u vezi s nekretninama. Na primer, iznenadna selidba, podela imovine ili možda iznenadna kupovina stana ili zemljišta.

Žena, Devojka, Jesen, Sreća
foto: Shutterstock

Što se tiče karijere, u vreme pomrčenja Pluton će biti u znaku Jarca koji je odgovoran za rangove i pozicije. Predstavnici zemljanih znakova (Devica, Bik i sam Jarac) imaju sve šanse da dobiju iznenadno snažno unapređenje, stoga slobodno planirajte razgovor sa autoritetima ili partnerima 28. oktobra – rezultati će biti opipljivi.

Ovan

Pomračenje će se dogoditi u vašem finansijskom sektoru, što znači da možete iznenada dobiti veliku svotu novca ili uplatu od porezne uprave (ili osiguranja), ili ćete moći otplatiti kredit, hipoteku i rešiti važne dugove. Takođe će se rešiti važno pitanje u sporu s partnerom u vezi s vašim finansijama, najverovatnije će vam biti vraćen deo duga.

Što se tiče vaše karijere, vaš menadžer vam može dati važno pokroviteljstvo i unaprediti vas u timu do vodeće pozicije. Međutim, moći ćete u potpunosti da osvajate ovu titulu u proleće 2024. godine.

Posao, žena, Devojka, Proleće
foto: Shutterstock

Lav

Pomračenje se događa na najvišoj tački vaše natalne karte, pa može iznenada doneti novi status, titulu ili poziciju. Ako ste u novembru 2021. počeli da razvijate neki projekt, sada ćete dobiti važne i očite rezultate, koji će se na kraju odraziti na vaše finansije. Osim toga, možete dobiti neku vrstu titule zahvaljujući međunarodnom projektu ili pokroviteljstvu osobe s kojom ste u ljubavnoj vezi. Generalno, zahvaljujući ovom pomračenju, vaš lični život bi se mogao poboljšati jer će Jupiter, vladar sektora sreće, biti u kući statusa i doneće vam uspešnog partnera, piše Atma.hr.

Devica

U trenutku pomračenja Venera će biti u vašem znaku, što znači da možete imati više uspeha nego do sada. Očekuje vas kolosalna sreća, a može biti povezana s poboljšanjem vašeg finansijskog života zbog povećanja plate, kao i zbog pravnog spora koji dobijete. Pomračenje će se takođe dotaći pitanja vašeg učenja i pogleda na svet. Obrazovanje može povećati vaš novčani tok, stoga slobodno povećajte troškove svojih usluga. Ako planirate da komunicirate i radite s međunarodnom kompanijom, onda će vam to doneti veliki uspeh.

Devojka, Posao, Kafa, Uspeh
foto: Profimedia

Vaga

Pomrčenje se događa u vašem sektoru velikih finansijskih ulaganja i novca vašeg partnera, pa ćete raditi bilans ulaganja, kredita, mogućeg podizanja hipoteke ili dobijanja nasledstva. Situacija se takođe može odnositi na vašu braću i sestre – oni će imati tešku situaciju, a vi ćete im morati finansijski pomoći. Što se tiče vaše karijere, Mesec, kao vladar sektora profesije, biće u kući transformacije, pa se možete odlučiti na promenu paradigme karijere. Na primer, lična kriza nateraće vas da preispitate svrhu svog života. Verovatno ćete do pomrčine uspešno sarađivati ​​s psihologom i doneti važnu odluku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs