PRE NEGO ŠTO NJIMA ODATE TAJNU, UGRIZITE SE ZA JEZIK: 5 horoskopskih znakova kojima ne treba slepo verovati

Možda to ne rade namerno, ali nekako se desi da obavezno otkriju tuđu tajnu, ili svojim ponašanjem nesvesno šalju poruku - nemoj da imaš poverenja u mene

Zanimljivosti
Autor:
PRE NEGO ŠTO NJIMA ODATE TAJNU, UGRIZITE SE ZA JEZIK: 5 horoskopskih znakova kojima ne treba slepo verovati
Horoskopski znakovi kojima ne treba verovati, Foto: Shutterstock

Horoskop nam otkriva mnogo toga, pa tako i lične osobine i kvalitete koje svako od nas poseduje, a koji prema astrologiji zavise od znaka Zodijaka u kojem smo rođeni.

Danas nam astrologija otkriva ko prema astro prognozama najmanje zaslužuje vaše poverenje i zašto.

Ovan

Iako su poznati kao dobri prijatelji ili partneri, Ovnovima je teško da čuvaju tajne jer će se često nehotice "izbrbljati".

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj dvostrukoj ličnosti. Oni su znatiželjni, prilagodljivi i izvrsni komunikatori. Ali zbog njihove sklonosti menjanju, imaćete problema da otkrijete koje su mu prave namere. Oni često misle dobro, ali se njihova neodlučnost može doživeti kao neiskrenost.

Devojka, Zima, Portret
foto: Shutterstock

Lav

Poverenje je problem u odnosu s Lavom jer često daju prednost sopstvenim potrebama.

Škorpija

Škorpije su tajanstvene osobe sa snažnim osećanjima, piše 24sata.hr. Neverovatno su odane, ali njihove duboke emocije ponekad kriju njihova prava osećanja, zbog čega im je teško verovati.

Vodolija

Vodolije često deluju kao emocionalno nedostupne, što može otežati uspostavljanje poverenja. Veoma cene prijateljstva, ali njihova povučenost stvara prepreku.

Bonus video

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs