Astrologija otkriva

Decembar 2017. mesečni horoskop za Devicu: Ljubav cveta, mogući su brak i trudnoća!

Emotivna snaga vam je od presudnog značaja i tokom decembra se slobodno možete koncentrisati na taj aspekt vašeg života

Lifestyle
Autor:
Decembar 2017. mesečni horoskop za Devicu: Ljubav cveta, mogući su brak i trudnoća!
Foto: Shutterstock

Tokom ovog meseca Devicama će dominirati kuća porodice. Porodične stvari i psihičko zdravlje biće vam mnogo bitniji od poslovnih obaveza.

Emotivna snaga vam je od presudnog značaja i tokom decembra se slobodno možete koncentrisati na taj aspekt vašeg života. Timski rad i kompromisi tokom ovog meseca su neophodni. Zbog toga ćete morati da budete fleksibilni kako biste prihvatili gledišta drugih tokom retrogradnog Merkura u decembru.

Posao: Posao vam je trenutno u zapećku, ali Mesec će vam omogućiti polet u ovoj sferi od polovine decembra. Budite oprezni kada su u pitanju izgledi za zapošljavanje i nove poslovne ponude od 24. decembra.

Finansije: Novčana situacija će vam biti poprilično zadovoljavajuća. Do 15. decembra je pogodan period za rizična ulaganja i zarađivaćete dok se zabavljate. Velike novčane poslove bi trebalo da završite do 24. pošto vam nakon toga nisu naklonjene planete. Obratite pažnju na šta i koliko trošite novca u decembru.

Ljubav: Pod snažnim ste uticajem Venere i Jupitera, tako da će vam ljubav cvetati. Međutim, čini se da vam je posvećenost nedosanjani san u novoj vezi. Ukoliko ste u stabilnoj vezi, mogući su brak ili trudnoća.

Odnos sa decom biće vam fantastičan. Uživaćete u tome da i sami budete dete. Generalno gledano, čitav decembar biće pun zadovoljstava i idealan je za putovanja. Od 13. decembra rešićete eventualne konflikte u porodici i taj period donosi sreću svim članovima.

Zdravlje: Do 21. decembra treba da se pazite, jer vam je zdravlje krhko. Sačuvajte energiju, a mentalno zdravlje je od presudnog značaja, pa ne dozvolite da vas uobičajeni usponi i padovi u životu previše pogode.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs