"POSLE 12 GODINA CELIBATA IMALA SAM OSECAJ DA SAM DEVICA": Tražila sam savete od drugarica i vežbala da bih bila spremna

Živela je tako više od decenije a sada priznaje da joj je teško da se navikne na drugačiji život.

Lifestyle
Autor:
"POSLE 12 GODINA CELIBATA IMALA SAM OSECAJ DA SAM DEVICA": Tražila sam savete od drugarica i vežbala da bih bila spremna
Provela je 12 godina u celibatu., Foto: printscreen/instagram/julietteherrera_

Džulijet Herera (37) je nakon putovanja u Indiju doživela "prosvetljenje" posle razgovora sa jednom ženom koji je ostavio utisak na nju. Obećala je sebi da će se uzdržavati od intimnih odnosa.

"To se promenilo kad sam upoznala tu ženu. Molila se za mene i doživela sam lepo iskustvo sa Bogom. Tako je započelo moje versko putovanje. Odlučila sam da prestanem da uzimam opojne supstance i alkohol, da se uzdržavam od intimnih odnosa i da potpuno promenim svoj karakter", ispričala je Džulijet koja je postala poznata javnosti nakon pojavljivanja u australijskom rijalitiju "Neženja".

Priznala je da joj mnogi muškarci nisu verovali da živi život bez intimnih odnosa. "Kad bih muškarcima rekla 'Ništa od odnosa', ostavili bi me. Počela sam sama sebe da pitam: 'O Bože, zašto me niko ne čeka? Nisam li dovoljno dobra?'. Godine su prolazile, pet godina celibata, osam godina celibata, deset godina celibata...", prisetila se.

Kako je vreme odmicalo, u glavi su ponovo počele da joj se motaju misli o muškarcima i vođenju ljubavi. Pronašla je dečka, ali se zabrinula hoće li intimni odnos nakon 12 godina uzdržavanja biti bolan.

"Imala sam osećaj kao da sam devica. Konačno imam dečka i aktivna sam, ali trebalo je da se naviknem na odnos nakon toliko godina. I dalje se osećam kao devojka koja je tek počela to da radi", rekla je Džulijet, priznajući šta je radila da bi to postigla.

"Morala sam da tražim lekcije od prijateljica i gledam sadržaje za odrasle kako bih bila mentalno spremna da pred nekim budem gola. Gledala sam prijateljice koje su snimale kako se to radi, pokrete... Čak sam i sama tako vežbala na podu", rekla je Džulijet, prenosi Mondo.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs