ASTRO PROGNOZE

Decembar 2017. mesečni horoskop za Ribe: Uspeh na poslu, prinova na putu!

U decembru mesecu, svi ljudi rođeni u ovom znaku, mogu očekivati veće promene kada je posao u pitanju...

Zanimljivosti
Autor:
Decembar 2017. mesečni horoskop za Ribe: Uspeh na poslu, prinova na putu!
Foto: Shutterstock

Bračne kao i emocionalne stvari neće ovog meseca biti prioritet u životu Riba. Decembar mesec donosi mir, spokoj i balans koji vam je ove godine bio preko potreban. Uspesi koji će se nizati biće rezulatat toga što ste u poslednje vreme osećate puni samopouzdanja, pa samim tim pravite i hrabrije poteze. Nemate potrebe da zavisite ni od koga, i dovoljno ste sigurni da sami donosite odluke, koliko god one bile teške.

Posao: Da biste se još razvijali, ne bi bilo loše da dopunite svoje znanje nekim kursom. Neki pripadnici ovog znaka će imati česta poslovna putovanja. Oni koji imaju ozbiljnu vezu ili porodicu, mogu očekivati jaku podršku od svojih najbližih.

Novac: Novčana stabilnost je prisutna u mesecu Decembru. Sve što ste uložili, vratiće se. Možete očekivati i novac koji će vam pozajmiti ili doći kao poklon od nekog iz porodice.

Ljubav: Ribe mogu ovog meseca očekivati mnogo poznastava i to sa uticajnim ljudima. Samci će tražiti prilike u poslovnom okruženju. Oni u braku će razmišljati o proširenju porodice.

Zdravlje: Ribama se preporučuje fizička aktivnost, koja će im pomoći kako emotivno, tako i zdravstveno.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs