Astrologija otkriva

Godišnji horoskop za Strelca: Napredak i sreća na svim životnim poljima!

Najveće promene možete da očekujete nakon oktobra 2018.

Zanimljivosti
Autor:
Godišnji horoskop za Strelca: Napredak i sreća na svim životnim poljima!
Foto: Shutterstock

Strelčevi su otvoreni, avanturisti i ne vole sputavanje... Vatren, strastan i iskren. Za vernost ne mari, jer ni sam nije veran. U vezu nikada ne ulazi sa svim srcem, a zbog površnosti već kod prvog konflikta - beže. U ljubavi nisu izdržljivi. Oni su veseli, zabavni i znaju da naprave štimung. Spontano pričaju o svojim doživljajima i svaki put oduševljavaju prijatelje vedrinom duha. UOPŠTENO

Strelčevi će 2018. godinu videti sa novim nivoom energije koji nije bio viđen već nekoliko godina. Frustracije i problemi koje ste doživeli u poslednjih nekoliko godina sada nestaju. Planetarne pozicije su povoljne za vas da se osećate bolje i da radite bolje u životu. Budućnost, iako nije sigurna, izgleda svetlije, dok je ranije izgledala mračno. U svim oblastima vašeg života postojaće opšti napredak. Nastavite da idete, na kraju tunela uvek dolazi svetlo. Saturn u vašoj rodnoj kući čini vas više ozbiljnijim za život, za razliku od vašeg bezbrižnog stava. Vaši društveni i dobrotvorni radovi dobijaju dobar podsticaj tokom ovog perioda. Kada je Saturn retrogradan u periodu od aprila do septembra 2018, postojaće neka vrsta konfuzije oko vas, što donošenje odluka čini prilično teškim.

Ovaj period bi trebalo da iskoristite za ponovno procenjivanje budućih planova. Ostanite u okviru svojih ograničenja dok se nevolje ne povuku. Međutim, karijera i finansijski položaj će biti prilično stabilni u ovom periodu. Godina 2018. donosi dobra obećanja na domaćem frontu. Mnogi od vas biće u stanju da kupe svoju kuću iz snova ove godine. Retrogradno kretanje Jupitera između marta i jula 2018 godine, međutim, savetuje da budete prilično oprezni u svojim potezima. Između aprila i septembra 2018. godine može doći do kašnjenja i prepreka u životu zahvaljujući retrogradnom Saturnu. Ne razmišljajte o preseljenju ili promeni posla u ovom periodu. Posle oktobra kada Jupiter završi tranzit, doći će do velikih promena za Strelčeve. Ako ste u potrazi za stranim prebivalištem ili karijerom, onda bi poslednji kvartal 2018. bio pogodan za to. Ostanite pozitivni i nastavite da radite naporno.

Šarmantni, ali odlični manipulatori: Ovi horoskopski znakovi su najveći lažljivci!

foto: Shutterstock

KARIJERA

Prosperitet karijere za Strelčeve izgleda prilično dobro. To je jedan od najboljih perioda u vašem unutrašnjem životu koji će pomoći u razvijanju vaše profesionalne strane. Stavite svoju kreativnost u prvi plan i rukujte profesionalnim obavezama sa lakoćom i dostojanstvom. Vaše akcije će govoriti glasnije od reči, neka vaša dela govore umesto vas pred vašim nadređenima ove godine. Uspeh dolazi svuda oko vas ove godine, ali ne spavajte na lovorikama. Lepo je vreme za izgradnju mostova u profesionalnim odnosima i pokušajte da popravite porušene ograde, ako ih imate. Međutim, vaša osetljivost može vam se isprečiti na putu vašeg rasta i razvoja. Ne zanosite se lažnim obećanjima ove godine. Budite spremni da pružite ruku i pomognete onima kojima je potrebna na vašem radnom mestu.

LJUBAV

Tokom 2018. godine, neki važni detalji koji su relevantni za vaš ljubavni život mogu biti na čelu. Ovo će otvoriti put za svetliji i srećniji ljubavni život. Imaćete osećaj zrelosti u odnosu na vašu emocionalnu stranu. Nemojte biti impulsivni u svom ponašanju prema vašem partneru ove godine. Odmerite prednosti i slabosti pre donošenja velikih odluka u ljubavi. U ovoj godini biće vam teško zadržati posebne impulse uma i srca. Držite se podalje od neodoljivih ponuda u ljubavi i braku. Preduzmite korake prema vašoj savesti i ne dopustite da iko diktira vaš život i vaše poteze.

Dobro je vreme za rast i harmoniju u ljubavnom životu ako ste više voljni da izrazite svoja prava osećanja svom partneru ili supružniku. Na taj način ćete eventualne mutne oblake obojiti u lepše boje. Određeni vitalni susreti bi drastično promenili vaš ljubavni život ove godine, naročito ako ste sami. Ne zaboravite prošlost, živite u sadašnjosti i planirajte budućnost, sa svojim partnerom na vašoj strani. Godina je pravo vreme da ponovo otkrijete svog partnera i njegove strasti, snove i ideale u životu.

Šta god da pogreše, nikad to neće priznati: Od ovih znakova ne očekujte izvinjenje!

foto: Profimedia

FINANSIJE

Godina 2018. predviđa mnoge neizbežne troškove za Strelčeve. Uprkos svim vašim naporima da spasete i sprečite potrošnju, ti troškovi kao da dolaze niotkuda. Pronađite svoj pravi mir u vremenu ovog finansijskog deficita. Podmirite sve neizmirene račune, kredite i druge troškove za narednu godinu. Planirajte svoje finansije i budžet kako vam najbolje odgovara. Takođe, držite se podalje od svih pravnih zavrzlama. Držite se svojih finansijskih obaveza što više možete. Na taj način, možete se zadržati dalje od opasnosti od eventualnog finansijskog proganjanja za narednu godinu. Iskoristite sve svoje moći da uštedite, pokušajte da poboljšate svoj finansijski položaj ove godine.

ZDRAVLJE

Strelci će biti puni energije u 2018. godini, i zdravlje će biti odlično. Međutim, izvesna kriza u vašem životu može doneti težak teret na vaše opšte zdravlje i stvoriti nervozu. Nađite načine da nadoknadite svoju izgubljenu energiju, prisustvujete kulturnim događajima i drugim rekreativnim aktivnostima. Biće mnogo prigovora od strane prijatelja i članova porodice da ne obraćate dovoljno pažnje na zdravlje ove godine. Posle sredine godine, Strelčevima se savetuje da obrate pažnju na svoju ishranu kako bi ostali u dobroj formi.Držite se dalje od neaktivnosti, budite uvek aktivni i dajte sebi moralni podsticaj za narednu godinu.

PORODICA

Godina koja je pred vama doneće puno uzbuđenja u vaš porodični život. Međutim, postavite se jasno prema onim članovima koji pokušavaju da utiču na vas ili da dominiraju vam tokom godine. Najbolje je izbegavati takve odnose u ovoj godini. Popustite samo onima koji vas poštuju i pazite na svoje reči. Komunikacija sa članovima porodice može dovesti do nekih nesporazuma, zato buti oprezni. Vaš emocionalni nivo se takođe malo produbljuje i vaše veštine slušanja će biti iskorišćene u periodu koji sledi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs