Astrologija otkriva

Godišnji horoskop za Blizance: Možete biti uhvaćeni u paralelnim vezama!

Godina 2018. biće za Blizance period gde će im energija biti na visokom nivou u skoro svim oblastima života

Lifestyle
Autor:
Godišnji horoskop za Blizance: Možete biti uhvaćeni u paralelnim vezama!
Foto: Shutterstock

Prilagodljivi, ali promenljivi i nestabilni... Bezbrižni i teže promenama. Prema partneru su hldno ljubazni, a sami vole da koketiraju. Neozbiljni su, dosta emotivni, vole ljubav. Nisu sposobni za neku ozbiljniju i trajniju vezu, jer im je duh nestalan i avanturistički nastrojen. Kada se Blizanci zaljube, postaju nežni i verni svojoj ljubavi. Blizanci su izvrsni zabavljači koji imaju izražen smisao za humor i sitne dosetke koje mogu da razbiju i najnelagodniju situaciju. Upoznati su sa najnovijim zbivanjima. Udvaraju se vrlo inteligentno, dozvoljavajući partneru da se oseća sigurnim i vrednim...

UOPŠTENO Godina 2018. biće za Blizance period gde će im energija biti na visokom nivou u skoro svim oblastima života. Bićete potpuno obnovljeni, kako fizički tako i mentalno. Nove prilike će vam doći na put. Uzmite ih i krenite napred. Nagrade vas čekaju upravo tu iza ugla. Neće biti mnogo problema u dobijanju raznih usluga kako u ličnom tako i u profesionalnom životu. Ovo će biti vreme kada će vaša istinska priroda doći u prvi plan. Ove godine pazite na lažna obećanja kao i odgovornosti koje vas čekaju. Blizanci će biti puni pozitivne energije u 2018. godini. Zato će doći velika sreća i bogatstvo, međutim, razna kašnjenja i prepreke su takođe na tapetu. Vaš društveni život biće prilično aktivan za taj period. Jupiter je retrogradan između marta i jula 2018. godine i doneće Blizancima mešovita osećanja. Vi biste radije sedeli na ogradi kada su u pitanju važne odluke u vezi sa životom. Marsovska egzaltacija u periodu od maja do novembra će vam pružiti puno snage za borbu protiv neprijatelja i drugih podela. Budite oprezni prilikom vožnje i rukovanja teškom opremom. Povremene prepreke se ne mogu isključiti u 2018. godini. Međutim, strpljenje i čvrstoća će vam se bogato platiti. Finansije bi bile zadovoljavajuće ako ste na pravom putu. Ljubavni život biće sasvim dobar ako se pojedinci sretnu sa ljubavlju svog života na radnom mestu. Godina 2018. godine doneće Blizancima osećaj olakšanja i stabilnosti u životu, za razliku od prethodnih godina.

Večiti horoskop: Blizanci će završiti u ludnici, Jarac zauvek sam!

foto: Shutterstock

KARIJERA U ovoj godini, kombinovani efekti Jupitera i Saturna će vam pomoći da pokažete svoj karakter u svojoj karijeri. Ovo bi bio dobar period da proširite svoj horizont u pogledu poslovnih poduhvata. Nova faza vašeg života čeka ovaj period u vašoj profesionalnoj areni gde treba da se pokažete i pobedite. Nemojte biti zadovoljni vašim sadašnjim dostignućima, već ciljajte na Mesec. Možda postoji i neki neprijateljski doček od vaših kolega ove godine. Budite oprezni u svojim potezima i pokušajte da izgradite vlastiti autoritet na svom radnom mestu. Ove godine napredak u vašoj karijeri će biti spor, ali stalan. Potreban vam je temperament kada je u pitanju posao. Uzmite malo vremena kada vam bude trebalo da razmislite o svemu i donesete prave odluke za vas. Timski rad će se u 2018. isplatiti za Blizance. LJUBAV Ljubavni život Blizanaca ove godine biće pun energije i ukusa. Jupiterova pozicija će vam pomoći da se poboljšate emocionalno i imaćete više entuzijazma u vašem ljubavnom životu. Pojedinci bi mogli da povećaju nivo privlačnosti da bi se suočili sa suprotnim polom. Vaš društveni život se sada proširuje kako bi se poboljšao vaš ljubavni život. Ne bojte se da se pokažete kao potencijalni partner. Ove godine bi u vašoj ljubavi moglo biti puno strasti, zadovoljstva i senzualnih poteza. Međutim, neki od vas bi mogli zameriti svojim partnerima u smislu da vaša osećanja nisu uzvraćena. Zatim, postoje i oni Blizanaci koji bi mogli biti uhvaćeni između dva paralelna odnosa. Da biste izbegli dalje komplikacije, bolje je periodično smanjujete tenzije u vašim odnosima. Krajem godine može se svašta desiti, razdvajanje, pomirenje i preokreti, okretanje vašoj ljubavi.

Srpsko narodno verovanje tvrdi: Tvoja sudbina je određena onog dana kada si rođen!

foto: Profimedia

FINANSIJE Finansijski položaj Blizanaca biće odlično pitanje ove godine. Iako bi većina vaših želja bila zadovoljena, dugoročni projekti koje ste imali u mislima možda bi stali. Iako ćete možda imati pune ruke posla ove godine, nećete moći da uživate u finansijskim aspektima. Ponekad se malo smirite i razmotrite svoj budžet za taj period. Kako se godina kreće, radite naporno, uložite više napora i postojaće više priliva novčanih sredstava. Napravite neke izmene za finansijsku potrošnju i odvojite se od neželjenih troškova za taj period. Izbegavajte kredite i dugove i pokušajte da živite u okviru svojih sredstava. To bi vas u narednim godinama držalo daleko od bankrota. ZDRAVLJE Tokom većeg dela godine, vaši opšti nivoi zdravlja i energije biće najbolji mogući. To bi vam pomoglo da se dobro snađete u svojoj karijeri. Vaš osećaj dinamizma bi takođe dostigao novu visinu tokom godine. Budite spremni za uzbudljiv i intenzivan period vašeg života oko sredine godine. Kod nekih Blizanaca to može da dovede do mentalne slabosti, kao i fizičke. Zbog toga počnite da se bavite nekim sportskim ili rekreativnim aktivnostima koje će vas okrepiti i vratiti vam energiju. Pokušajte da stvorite ravnotežu između vaše fizičke i mentalne strane da biste veselo i raspoloženo dočekali kraj godine. PORODICA U vašem porodičnom životu biće mir i harmonija ove godine. Međutim, očekujte neke promene u uverenjima i tradiciji vaše porodice. Morate izbeći zadržavanje osećanja i emocija u sebi, umesto što porodici služite na više diplomatski način. Otvorite se prema porodici i promene će biti vidljive.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs