Astrologija otkriva

Planetarna kretanja u martu: Čuvajte se dvostrukog punog Meseca!

Dok februar nije imao nijedan pun Mesec zbog toga što je prethodni bio poslednjeg dana januara, mart će nam podariti dve takve Mesečeve faze. U petak rano ujutro nastupio je pun Mesec u Devici, dok će se 31. marta rano popodne pojaviti pun Mesec u Vagi. Na pola puta, 17. marta, Mesec će nam se sakriti kad se poklopi sa Suncem u Ribama

Lifestyle 05.03.2018. - 14:55h Autor: tportal.hr
Foto: Shutterstock

Uz dva puna Meseca, najvažnija astrološka vest biće prevlast vatrenih znakova. U utorak 6. marta Merkur i Venera ulaze u Ovna unoseći naglost, nestrpljivost i agresiju u razna životna područja. Donosićete odluke naprečac i utrkivati se sa samim sobom katkad ne vodeći računa da li su rizici i napori vredni truda.

 

Ljubav i mržnja rađaće se na prvi pogled, što po pravilu znači bez većeg učestvovanja razuma. Veze sklopljene u ovom periodu biće eksplozivne i kratke. Lako će vas hvatati ljutnja, pa biste mogli da kažete koješta i potom zažalite.


Oterajte nesreću i bolest: Amajlija koju valja nositi tokom marta! (FOTO)

foto: Shutterstock

Napunite akumulator u samoći

 

Mlad Mesec u Ribama 17. marta nakratko će ohladiti vruće glave navodeći na molitvu, meditaciju i duhovnost. Mnogi će hteti da se povuku u samoću da bi dan-dva bili sami sa svojim mislima. Biće to dobrovoljna i lekovita samoća koja neće nanositi bol.

 

Istog dana Mars ulazi u Jarca i otvara vrata uspeha onima koji se oslanjaju na planiranje i upornost umesto na improvizaciju i nadahnuće. Koja god bila vaša životna filozofija, dok je Mars u praktičnom i koristoljubivom Jarcu isplatiće vam se taktiziranje i suzdržavanje od brzopletosti.

 

Veliki ljubavni horoskop za mart 2018: Zvezde nam spremaju neočekivano!

foto: Shutterstock

Prolećna ravnodnevica i početak vladavine Ovna nastupaju 20. marta predveče, naglašavajući izrazitu vatrenu energiju ovog meseca. Vreme je za iniciranje promena i počinjanje novih projekata, ali šta god da ste naumili da preduzmete prvo duboko udahnite i brojite do deset. U suprotnom, mogli biste da se zamerite Marsu i Saturnu u Jarcu.

 

Poslednjeg dana marta Venera ulazi u Bika i premešta fokus na udobnost, čulne užitke i dugotrajne veze.

 

Kakav prvi utisak ostavljate na druge: Vodolije su uobražene, Rakovi dosadni i glupavi!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...