Astrologija otkriva

Mesečni horoskop za mart: Bikove čeka drastična finansijska promena, Blizance ljubav u krugu prijatelja!

Evo kakvu nam sudbinu zvezde predviđaju u martu 2018. godine

Lifestyle
09:56h Autor:
Foto: Shutterstock

OVAN

 

Tema: prosperitet na polju karijere i finansija

 

Društveni život ovog meseca pada u prvi plan. Vaša nezavisnost i odlučnost u martu mesecu doći će do izražaja. Kreirajte svoju sudbinu prema sopstvenim prohtevima, jer šta god poželite možete ostvariti samo ukoliko budete dovoljno uporni.

 

Sjajan period za analiziranje dosadašnjih dostignuća, ali i grešaka koje ste načinili. Korigujte svoje dosadašnje metode i postavite sebi nove ciljeve. Vaša karijera će ovog meseca biti vođena ličnim ambicijama, a vaša energičnost biće na zavidnom nivou.

 

Uticaj planeta na finansijsku situaciju je povoljan. Mogući su dodatni finansijski prihodi.

 

Osećaj nezavisnosti vas može dovesti u sukob sa članovima porodice. Komunikacija i kompromis su ključni za rešavanje porodičnih problema.

Lagano sklapate prijateljstva sa pripadnicima suprotnog pola. Ukoliko niste u vezi, ona vam neće ni biti cilj ovog meseca.

 

Nakon 21. marta zdravlje je odlično, a nakon 24. marta bićete još energičniji. Savetuje se da svoju energičnost kanališete u produktivnost.

 

BIK

 

Tema: povoljni finansijski izgledi, porodični sukobi

 

Karijera će ovog meseca igrati važnu ulogu. Izbegavajte prilagođavanje drugim ljudima i situacijama, već dopustite da se oni prilagode vama. Pratite svoju intuiciju. Možete očekivati podršku kolega sa viših pozicija, kao i unapređenje i veće novčane prihode. Takođe, možete očekivati i podršku od strane svoje porodice.

 

Planetarni aspekti prognoziraju radikalne promene na polju finansija u odnosu na prethodni mesec. Kretanje Merkura utiče na vašu finansijsku situaciju u pozitivnom smislu. Porodica i prijatelji podstiču vaše poduhvate, što vam pomaže da ostvarite svoje ciljeve.

 

Ukoliko ste u braku ili vezi, ljubavni život je harmoničan do 20. marta, nakon čega dolazi do izvesnih turbulencija.

 

Masaže i nove fitnes rutine će biti korisne.

 

Godišnji horoskop za 2018: Najpreciznije karte nepogrešivo pogađaju budućnost!

foto: Shutterstock

BLIZANCI

 

Tema: finansijski prosperitet

 

Dinamičnost je karakteristika koja kod vas dominira ovog meseca. Postepeni, ali sigurni, napredak je izvesan. Vaše veštine u oblasti komunikacije značajno se poboljšavaju zahvaljujući uticaju planete Merkur, zbog čega bi trebali biti vrlo efikasni u postizanju zadatih ciljeva.

 

Ukoliko tragate za novim poslom, planetarni aspekti vam neće biti preterano naklonjeni. Finansijski aspekt je povoljan. Prihodi mogu biti dodatno poboljšani u prvoj polovini meseca, ali i rashodi u drugoj.

 

Odnosi sa partnerom biće problematični do 21. marta. Poverenje, tolerancija i iskrenost su tada ključni. Nakon toga, harmonija i ljubav će dominirati.

Krug prijatelja će se povećavati ovog meseca i sticaćete brojne kontakte. Tokom druge polovine meseca, moguće je da ćete pojedina prijateljstva staviti na test. Ukoliko niste u vezi, ljubav možete naći u krugu prijatelja ili na nekim kulturnim dešavanjima.

 

Nemojte se prepavati poslom, budite umereni. Redovna fizička aktivnost je poželjna.

 

RAK

 

Tema: polje karijere i finansija su u prvom planu

 

Iskoristite svoju prilagodljivost i društvenost kako bi postigli svoje ciljeve. Izvesno je putovanje u inostranstvo u poslovne i privatne svrhe ukoliko se prethodno dorbo organizujete. Napredovanje na polju karijere možete očekivati nakon 21. marta.

 

Ovo je povoljan period za upisivanje nekog kursa, budući da ćete biti u prilici da iskoristite veštine koje budete stekli.

 

Finansijska situacija je povoljnija nakon 24. marta. Povećani prihodi očekuju su sa strane karijere. Takođe, podrška autoriteta donosi nove finansijske mogućnosti.

 

Ukoliko ste u vezi harmonija vlada poljem ljubavi sve do 20. marta, nakon čega su moguće nesuglasice. Ukoliko ste sami bićete preokupirani svojom karijerom, te ni nećete imati nešto mnogo vremena da se posvetite ljubavnim pitanjima.

 

Zdravlje je odlično do 21. marta, nakon čega se savetuje da povedete nešto više računa o sebi.


Za njih nema sreće u ljubavi u 2018: 3 znaka koja će samovati!

foto: Shutterstock

LAV

 

Tema: finansije i ljubav u prvom planu

 

Fokus pada na polje karijere. Svoje ciljeve ostvarujete uz pomoć porodice i prijatelja. Bićete skloniji prilagođavanju drugim ljudima i situacijama nego inače, što vam može doneti određene beneficije.

 

Zahvaljujući vašim kontaktima izvesno je poboljšanje društvenog statusa i finansija, a da pritom ulažete minimalan trud. Merkur ovog meseca ima pozitivan uticaj na vaše finansije. Planovi i projekti na kojima ste strpljivo radili sada će se isplatiti. Dodatne novčane prihode iskoristite za izmirivanje zaostalih računa.

 

Planetarni aspekti su povoljni i kada je reč o ljubavi. U potencijalnom partneru tražite savršenstvo, budući da želite nešto što će trajati. Venera vam je naklonjena i otvoreniji ste za sklapanje novih prijateljstava i romantičnih odnosa. Ljubav možete pronaći među svojim kolegama.

 

Imate puno energije. Poželjna je detoksikacija organizma.

 

DEVICA

 

Tema: berićetan mesec na polju ljubavi i finansija

 

Vaša karijera i ambicije padaju u prvi plan. Vaši planovi i dešavanja su prilagođeni drugim ljudima. Imaćete prilike za napredovanje na polju karijere i finansija. Nakon 21. marta, poboljšanju finansijske situacije umnogome doprinosi vaš partner. Takođe, moguće je povećanje prihoda iz neočekivanih izvora u drugoj polovini marta. Novčana ulaganja daće profitabilne ishode.

 

Ovog meseca Saturn, Sunce i Merkur vrše pozitivan uticaj na vaš privatni život. Partneru ćete posvetiti više pažnje nego inače i bićete spremni da izađete iz svoje zone komfora. Vaša komunikacija će biti izuzetno prijatna.

 

Povedite više računa o svom zdravlju do 20. marta.

 

2018. će im biti najsrećnija godina do sada: Ova 4 znaka čeka uspeh na svim poljima!

foto: Shutterstock

VAGA

 

Tema: prilično turbulentan mesec

 

Mart je idealan mesec da se posvetite svom emotivnom životu. Interesi drugih biće prioritet ovog meseca. Ovo će vam odgovarati i nećete imate problema da sarađujete kako biste ostvarili svoje ciljeve.

Biće potrebno da iskažete više posvećenosti i truda u pojedinim segmentima vašeg života. Ne zaboravite, porazi su stubovi pobede. Suočićete se sa brojim izazovima i poteškoćama na polju karijere, jer će vam biti dodeljene dodatne odgovornosti.

 

Finansijska situacija je delikatna do 21. marta, nakon čega dolazi do značajnog poboljšanja. Planetarni aspekti ovog meseca će vas primorati da smanjite svoje troškove.

 

Na polju ljubavi kompromis igra najveću ulogu, ukoliko budete u mogućnosti da sa partnerom dođete do kompromisnog rešenja, nećete imati većih turbulencija. Ako svoju drugu polovinu još uvek niste pronašli, sada ćete imati prilike. Premda, ako utvrdite da odnosi ne napreduju shodno vašim očekivanjima, bez problema ćete izaći iz date priče.

 

Priuštite sebi dovoljnu količinu odmora.

 

ŠKORPIJA

 

Tema: karijera podložna promenama, finansijski prosperitet

 

Testirate svoje društvene sposobnosti u cilju postizanja uspeha na polju karijere. Uspeh će biti diktiran od strane situacija nad kojima nećete imati kontrolu. Ovo je idealan mesec za retrospektivu dosadašnjeg napretka.

Moguće su promene na polju karijere u vidu sticanja novih iskustava. Imaćete brojne poslone ponude, a porodica može biti izvor mnogih.

 

Sa finansijskog aspekta, mart je povoljan mesec za vas. Dodatni finansijski prihodi mogući su zahvaljujući članovima porodice. Ulaganje u rizične poduhvate imaće profitabilan ishod. Pravna pitanja se mogu rešiti nakon 20. marta.

 

Ljubav će ovog meseca najviše okupirati vašu pažnju. Zabava i uživanje će biti najinteresantniji za vas. Ukoliko niste u vezi, izvesne su brojne romantične prilike. Stare ljubavi mogu pokušati da se vrate.

 

Zdravlje odlično.


Izračunajte lični broj za 2018. i saznajte: Kome sledi boljitak, a ko mora da sačeka još malo!

foto: Shutterstock

STRELAC

 

Tema: finansije diktiraju članovi porodice

 

Događanja na polju ljubavi u ovom mesecu dominiraju u odnosu nad karijerom. Nakon 21. marta, nivo energije značajno raste. Bićete raspoloženi za razne aktivnosti predvođene ličnim zadovoljstvom.

 

Ovo je period kada imate poteškoća da svoju nezavisnost uskladite sa prilagodljivošću. Sarađivanje i komunikacija biće ključni u cilju izbegavanja nesporazuma.

 

Svoje životne ciljive ostvarićete samo ukoliko se maksimalno potrudite. Možete očekivati finansijski prosperitet, koji može biti zasnovan na poduhvatima vezanim za porodicu, ali i povećanje troškova. Trudićete se da udovljite članovima porodice znacima pažnje. Takođe, novac ćete ulagati u kuću.

 

Zbog uticaja Jupitera i Merkura biće zanimljivih dešavanja na polju ljubavi. Zahvaljujući svom šarmu privlačite romantične partnere. Ukoliko ste u vezi, možete očekivati neko kratko putovanje sa svojim partnerom nakon 21. marta.

 

Redovno bavljenje sportom donosi više energije za druge poduhvate.

 

JARAC

 

Tema: berićetan mesen na svim aspektima

 

Porodični problemi igraju značajnu ulogu u vašem životu ovog meseca. Ukoliko budete pratili svoju intuiciju postići ćete sve što budete želeli. Neće biti potrebe da se prilagođavate drugim ljudima i situacijama. Dešavanja na polju karijere odvijaće se ubrzanim tempom i bićete zadovoljni napredovanjem koje ste postigli za kratak vremenski period.

 

Planetarni aspekti ukazuju na finansijski uspeh bez mnogo napora. Budite inovativni.

 

Pozicija Venere i Meseca će vas ovog meseca činiti šarmantnijim i privlačnijim. Ako ste emotivno zauzeti, predstoji vam uživanje sa partnerom na nekom idiličnom mestu. Ukoliko svoju drugu polovinu još uvek niste pronašli, za to ćete imati priliku ovog meseca i to u svom neposrednom okruženju.

 

Zdravlje može biti očuvano uz dovoljnu količinu odmora, ali i fizičke aktivnosti.

 

Godišnji horoskop za novac i posao otkriva: Koga u 2018. čeka bogatstvo, a koga beda!

foto: Shutterstock

VODOLIJA

 

Tema: karijera i posao u prvom planu

 

Fokus pada na emotivna i porodična pitanja. Emocionalna stabilnost će umnogome pomoći vašoj karijeri. Nezavisnost i dominantni stav ovog meseca doprinosi vašem uspehu. Sledite svoju intuiciju i drugi će se prilagođavati vama.

 

Ukoliko studirate, aspekti Jupitera i Urana donose vam prosperitet. Uspeh je zagarantovan i onima koji se bave marketingom ili novinarstvom.

Pravilnim raspoređivanjem novca nećete imati većih finansijskih problema.

 

Partner će biti okupiran ličnim finansijskim izdacima, te nemojte očekivati podršku što se tog aspekta tiče. Očekujte finansijske prilive iz više različitih izvora, poput nekog nasledstva ili promocija. Izvesna su nova partnerstva.

 

Ovog meseca biće vam potrebno nešto više strasti i romanse u ljubavi. Komunikacija i kompromis su ključni. Nešto lakša i povoljnija situacija očekuje vas nakon 21. marta, kada možete ući u romantične odnose pune dinamičnosti i entuzijazma.

 

Zdravlje je odlično.

 

RIBE

 

Tema: period uživanja u uspehu

 

Ovog meseca posvetićete se profesionalnim ciljevima, dodatnim kursevima i humanitarnim aktivnostima. Lični interesi biće važniji od interesa drugih. U poziciji ste da kontrolišete razne situacije i do svojih ciljeva dolazite na način na koji vi to želite. Problemi se mogu javiti na radnom mestu, upravo zbog tog autoritarnog stava.

 

Mart je mesec akcije i dostignuća svojih ciljeva. Aspekti Marsa i Jupitera donose uspeh na polju karijere. Ukoliko tragate za novim poslom, nešto povoljniji period biće nakon 20. marta. Takođe, povoljni aspekti Marsa dovode do neočekivanih novčanih prihoda. Ovo je period lakog sticanja bogatstva.

 

Ukoliko niste u vezi, imaćete prilike da u istu uplovite, usput držeći se svojih zacrtanih finansijskih ciljeva.

 

Savetuje se redovno vežbanje i detoksikacija organizma.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs