Saznajte šta vas čeka

Godišnji horoskop za 2018: Najpreciznije karte nepogrešivo pogađaju budućnost!

Ovnovi neće biti zadovoljni poslovnom situacijom, a slobodnim Rakovima je najbolje da takav status zadrže tokom ove godine

Lifestyle 07.02.2018. - 09:37h Autor: sve-mi-diraj-al-ono-sto-volim-ni-ne-pokusavaj.com
Foto: Shutterstock

OVAN

 

Posao: Dragi Ovnovi, ova godina vam neće početi dobro na poslovnom planu. Naime, promeniće se situacija, pa neka vaša odluka koju ste doneli neće uopšte dobro proći, što će vam stvoriti finansijske gubitke. Loša poslovna situacija će se nastaviti sve do marta meseca kada vas očekuje početak uspešnog perioda. Tokom cele godine ćete beležiti prosečne rezultate, pa što se tiče poslovne situacije nećete biti u potpunosti zadovoljni.

 

Ljubav: Što se tiče ljubavnog plana, na njemu ćete doživeti neke određene promene.

 

Ako ste u vezi: Ono što vam je sigurno bitno, to odmah da vam kažemo, vi ćete ostati u vezi u kojoj ste, odnosno nikakvi raskidi vam se neće dogoditi, ipak ono što će vam stvoriti određene poteškoće biće nerazumevanje partnera za vas, odnosno neke stvari koje želite da uradite on neće podržavati. Što se ostatka godine tiče, na ljubavnom planu, on će u potpunosti zavisiti od kompromisa koji vi i vaš partner budete pravili.

 

Ako ste slobodni: Neće ovo biti baš početak godine "iz snova" za vas, imaćete jednu ponudu, ali to je nešto o čemu nećete hteti ni da razmišljate. Već početkom marta ljubavna situacija će početi da se popravlja, pa je vrlo moguće da uđete u jednu vezu koja ima lepu perspektivu. Ono što je potrebno jeste da obratite pažnju da li ta osoba koja bude htela da bude sa vama ima određene kvalitete, tj. da li je ona "prava" za vas.

 

Zdravlje: Zdravstvena situacija će generalno biti dobra tokom godine. Imaćete određenih problema sa stresom tokom godine, ali vi ste navikli već na to. Nikakvih drugih, odnosno većih problema nećete imati. Bićete generalno gledano zadovoljni.

 

BIK

 

Posao: Dragi Bikovi, poslovna situacija vam neće biti najbolja početkom godine. Situacija je takva da ćete morati da uložite mnogo truda kako bi se ona promenila na bolje. Ono što je bitno jeste da imate pozitivno razmišljanje pošto je to jedini ispravan način kako biste pronašli rešenja i bili uspešni. Uspeh godine na poslovnom planu će zavisiti isključivo od vas.

 

Ljubav:

 

Ako ste u vezi: Morate početi da više verujete u uspeh vaše veze. Ponašate se kao da u tu vezu niste uložili mnogo truda, a zapravo jeste. Ono što vam stvara probleme je partnerovo ponašanje, na koje skoro da nikako ne možete da utičete. Njegovo ponašanje će se nastaviti u toku naredne godine, ali će ono, na vašu veliku sreću, početi da se menja, kada ga jedna situacija "nauči" koliko je zapravo grešio. Posle toga situacija u vašoj vezi će početi da se menja na bolje, pa biste mogli da imate veoma uspešnu godinu na polju ljubavi.

 

Ako ste slobodni: Dragi Bikovi, naredna godina je pravo vreme da konačno "krenete" da pronađete svoju vezu. Iza vas je period u kome ste sredili svoje misli, odnosno shvatili šta želite, pa je pravo vreme da pronađete ljubav "svog života". Najbolje vreme za to po "ciganskim kartama" biće između februara i marta, pa gledajte da to iskoristite, pošto u tom periodu imate najviše šansi za uspeh.

 

Zdravlje: Što se tiče zdravlja, ono će biti promenljivo. Nećete imati nekih velikih i ozbiljnih problema, ali nekih manjih hoćete. Migrene će biti učestale, najviše izazvane stresom, i sem toga imaćete manjih problema sa stomakom, a na to ste takođe navikli. Što se tiče celokupne zdravstvene situacije u ovoj godini ona će biti solidna…

 

Ljubavni horoskop za 2018. otkriva: Ova 3 znaka pronalaze srodnu dušu!

foto: Shutterstock

BLIZANCI

 

Posao: Dragi Blizanci, naredna godina će biti godina promena za vas na poslovnom planu. Shvatićete več početkom godine da posao koji sada obavljate uopšte nije za vas, pošto se na njemu ne osećate srećno. Krenućete u potragu za novim zaposlenjem, odnosno za nekim mnogo boljim radnim mestom. Potraga će se uspešno završiti negde sredinom marta meseca, kada ćete pronaći posao koji vam sasvim odgovora.

 

Ljubav:

 

Ako ste u vezi: Vaša veza u ovoj godini neće doživeti nikakve preterane promene. Ono što je veoma bitno je što će ona jačati kako bude vreme odmicalo. Iako vam se trenutno čini da imate određenih problema, to zapravo nije ništa, nego sastavni deo svake veze. Kako naredna godina bude odmicala, vi i vaša voljena osoba ćete biti sve više vezani jedno za drugo, pa za vašu vezu neće postojati prepreke. Bićete zadovoljni ovom godinom.

 

Ako ste slobodni: Slobodnim pripadnicima znaka karte imaju poruku: "U vaš život je već ušla osoba sa kojom biste sigurno bili srećni, ali vi to nikako da shvatite i da prihvatite". Nikako da napravite prvi korak. Ne treba da čekate narednu godinu sami, kada možete početi ovu sa novim partnerom

 

Zdravlje: Sve u svemu biće ovo lepa godina za vas što se zdravstvene situacije tiče. Problema skoro pa da nećete imati nikakvih, pa bi mogla ovo da bude jedna od najboljih godina u vašem životu što se zdravlja tiče.

 

RAK

 

Posao: Dragi Rakovi, ova godina biće veoma uspešna na poslovnom planu za vas. Ostvarićete neke ciljeve koje odavno priželjkujete, a sa kojima ćete biti izuzetno zadovoljni. Klima za poslovnu situaciju će vam biti povoljna tokom cele naredne godine, pa pokušajte to da iskoristite što više možete. Uglavnom, uspešna godina vas očekuje.

 

Ljubav:

 

Ako ste u vezi: Ono što nije dobro u vašoj vezi jeste to što vaš partner probleme koje ima uvek zadržava za sebe. Slično će se nastaviti u narednoj godini, a u jednom trenutku će to početi da vam smeta. Mislićete da nema dovoljno poverenja u vas, a ustvari on samo želi da vas zaštiti i da vas ne opterećuje svojim problemima. Pokašite mu mnogo razumevanja, kako bi vam godina bila dobra na polju ljubavi.

 

Ako ste slobodni: Za vas je najbolje da ostanete slobodni, negde do polovine aprila meseca, pošto vas tada očekuje upoznavanje sa jednom interesantnom osobom. Ta osoba će biti veoma slična vama, tj. neko sa kim biste mogli biti srećni u ljubavi. Dakle, sačekajte mesec april kada počinje ljubavna priča za vas.

 

Zdravlje: Morate više obratiti pažnju na svoje zdravlje nego što je to sada slučaj. Previše malo pažnje obraćate na zdravlje, pa ćete imati određenih problema već na pocetku godine. Tek onda kada shvatite zapravo koliko je zdravlje bitno, zdravstvena situacija će početi da se menja i osećaćete se dobro.

 

Veliki horoskop sreće za 2018: Pred Škorpijama je najbolja godina u životu!

foto: Shutterstock

LAV

 

Posao: Dragi Lavovi, biće ovo godina puna izazova za vas na poslovnom planu. Iako ćete beležiti odlične rezultate, vi ćete se truditi da oni budu mnogo bolji od toga. Imaćete određenih ideja koje ćete želeti da sprovedete u delo, ali morate da obratite pažnju da ne pogrešite sa nekom. Ova godina će vam doneti mnogo uspeha na poslovnom planu.

 

Ljubav:

 

Ako ste u vezi: Vaša veza je veoma jaka i stabilna, a tokom ove godine ćete gledati samo kako da je još više unapredite. Između vas i partnera će se pojaviti određene nesuglasice koje ćete morati da rešite, ali ono što je veoma bitno jeste što ćete vi i vaša voljena osoba naporno raditi kako bi vaša veza imala svetlu buducnost. Nikakvih većih poteškoća na polju ljubavni nećete imati u naredoj godini, pa se možete prepustiti uživanju.

 

Ako ste slobodni: To što ste trenutno slobodni ne znači da ćete to biti još dugo. Naime, vi ćete već sredinom januara meseca ući u vezu sa određenom osobom, ta vaša veza će imati potencijala, ali ono što će biti potrebno jeste da uložite mnogo truda kako bi ona bila uspešna. Od vaših odluka i truda zavisiće budućnost te veze, kao i uspeh godine na polju ljubavi.

 

Zdravlje: Vi ste osoba koja veoma obraća pažnju na svoje zdravlje. Shvatili ste zapravo koliko je ono bitno, pa ste tome posvećeni. Što se tiče naredne godine nećete imati nikakvih problema, odnosno zdravstvena situacija će vam biti fenomenalna. Moći ćete da se posvetite mnogim drugim stvarima koje vas čine srećnim…

 

DEVICA

 

Posao: Drage Device, u narednoj godini ćete biti potpuno posvećeni da imate što uspešniju poslovnu godinu. Uložićete mnogo truda i rada, ali će vam se sve to isplatiti. Mogla bi ovo da bude najuspešnija godina na poslovnom planu do sada, za vas.

 

Ljubav:

 

Ako ste u vezi: Imaćete dosta nesuglasica i otvorenih pitanja u vašoj vezi tokom ove godine. Mnogo tema za razgovor imate, a mnoge ste vešto izbegavali. Ove godine ćete pokušati da iskoristite da sve probleme i nesuglasice rešite, pa će vam većina godine proći u tome.

 

Ako ste slobodni: U toku naredne godine treba da budete oprezni. Imaćete nekoliko ponuda koje uopšte neće biti za vas, pošto vas te osobe neće usrećiti. Znamo da vam izgleda kao dug vremenski period, ali treba da sačekate negde do maja meseca kada ćete dobiti pravu i vrednu ponudu za vezu.

 

Zdravlje: Zdravstveno stanje u toku ove godine će vam biti zadovoljavajuće. Ono će najviše zavisiti od vašeg raspoloženja. Ne očekuju vas neki preterano veliki zdravstveni problemi, ali će ipak biti manjih.

 

Šta nam donosi večerašnje pomračenje 31.1: Evo čega svaki znak treba da se pazi!

foto: Shutterstock

VAGA

 

Posao: Biće mnogo uspeha za vas na poslovnom planu u toku ove godine, nase drage Vage. Beležićete veoma dobre rezultate, a oni će vam dati motiv za dalji trud i rad. Veoma dobra finansijska situacija je takođe ono što vas očekuje u ovoj godini.

 

Ljubav:

 

Ako ste u vezi: Imaćete dosta nesuglasica tokom ove godine. Partner će vam zamerati mnogo stvari, misliće da nemate dovoljno vremena za njega, odnosno da ste previše posvećeni poslovnom planu, a mnogo manje njemu. Moraćete da pronađete neko rešenje kako bi i on bio zadovoljan. Takvo njegovo ponašanje će trajti sve dok ne bude zadovoljan. Imaćete mnogo problema da rešite sve te situacije.

 

Ako ste slobodni: Ono što treba da vas raduje je to što ćete u novu godinu moći da uđete sa voljenom osobom kraj sebe. Imaćete ponudu za ulazak u novu vezu od jedne veoma zanimljive osobe. Odluka koju donesete odlučiće da li ćete imati uspešna narednu godinu ili ne.

 

Zdravlje: Tokom naredne godine zdravlje će vam biti promenljivo, nešto slično kao što vam se dešavalo u prošloj godini. Ono što će vam stvarati dosta problema jeste to što previše radite, a ne odmarate se dovoljno. Morate pronaći način da imate mnogo slobodnog vremena za odmor kako biste bili veoma dobrog zdravlja.

 

ŠKORPIJA

 

Posao: Drage nase Škorpije, biće ovo godina u kojoj ćete se veoma dobro ostvariti na poslovnom planu. Vi već sada važite za nekoga ko obavlja dobro svoj posao, a slično će se nastaviti tokom cele naredne godine. Beležićete pozitivne rezultate na poslovnom planu koji će vas činiti srećnom i uspešnom osobom.

 

Ljubav:

 

Ako ste u vezi: Ljubavna situacija će biti veoma povoljna za vas. Iako sada u vezi često imate nesuglasice, najviše zbog vašeg temperamenta, tokom naredne godine nećete uopšte imati razloga da burno ragujete, nećete imati razloga zbog toga što će situacija u vašoj vezi biti možda bolja nego ikada. Oko mnogih stvari ćete se slagati sa partnerom, što do sada nije baš bio slučaj. Sve u svemu, veoma uspešna godina vam predstoji…

 

Ako ste slobodni: Tokom ove godine će vam trebati mnogo strpljenja. Imaćete ponude na koje nikako nećete moći da pristanete, pa ćete morati da sačekate veći deo godine da prođe, kako biste dobili ponudu koja će biti zadovoljavajuća. Dakle, mnogo strpljenja, pa početak nekog novog životnog perioda u ljubavi.

 

Zdravlje: Biće ovo lepa godina za vas, što se tiče zdravstvene situacije, postojaće problemčići, ali ništa ozbiljno. Imaćete razloga za zadovoljstvo što se zdravlja tiče.

 

Šta god da pogreše, nikad to neće priznati: Od ovih znakova ne očekujte izvinjenje!

foto: Shutterstock

STRELAC

 

Posao: Dragi Strelčevi, uvidećete neke stvari i shvatiti da ne vidite sebe u budućnosti na poslu koji trenutno obavljate. Imate već dugo želju da se počnete baviti privatnim biznisom, a u narednoj godini ćete to i pokušati. Imaćete određenih poteškoća na početku, što je i normalno, ali kako vreme bude proticalo bićete sve više zadovoljni.

 

Ljubav:

 

Ako ste u vezi: Vaša veza će naići na prepreku već početkom februara. Jedna osoba će pokušati na sve načine da vašu vezu oslabi, pa će ona biti na velikom ispitu. Potrebno će vam biti mnogo strpljenja, razumevanja i volje da taj problem rešite. Od tog testa zavisiće da li će vam godina biti uspešna ili ne u ljubavi.

 

Ako ste slobodni: Pokušavaćete na sve načine da pronađete osobu sa kojom biste bili srećni, ali ta potraga neće biti uspešna na početku godine. Tek onda kada budete mislili da nećete uspeti, pojaviće se osoba koja će vam privući pažnju. Mogao bi da vam drugi deo godine bude veoma srećan.

 

Zdravlje: Zbog toga što ćete biti u veoma napornom ritmu tokom godine, imaćete manjih problema sa zdravljem. Često ćete se osećati umorno, a često ćete biti i nenaspavani. Morate ipak pronalaziti mnogo više vremena za odmor tokom ove godine kako bi vam zdravstvena situacija bila onakva kao što želite da bude.

 

JARAC

 

Posao: Nećete biti preterano zadovoljni poslovnom situacijom u narednoj godini. Imaćete veliki broj problema na poslu, a na neke jednostavno nećete moći da utičete. Poslovna situacija će se početi menjati tek od maja meseca kada ćete beležiti nešto bolje rezultate. Iako vam godina neće biti neuspešna, ipak nećete biti u potpunosti zadovoljni poslovnim rezultatima.

 

Ljubav:

 

Ako ste u vezi: Naredna godina će biti godina ljubavi za vas. Partner će na sve načine pokušavati da vam ulepša svaki naredni dan. Mnogo pažnje će vam posvetiti, pa ćete što se tiče ljubavi biti prezadovoljni. Mnogo lepa godina vas očekuje.

 

Ako ste slobodni: Dragi Jarčevi, imate ponudu od jedne osobe koja je veoma slična vama, koja ima mnogo kvaliteta, pa bi ona sigurno mogla da vam ulepša život. Tu ponudu ćete dobiti početkom februara, a sve se desi onom ko zna da čeka.

 

Zdravlje: Zdravstvena situacija skoro, pa bi se mogla da se nazove idealnom u ovoj godini. Apsolutno nikakvih većih problema niti poteškoća nećete imati, pa ćete moći da bude izuzetno zadovoljni vašim zdravljem.

 

Izračunajte lični broj za 2018. i saznajte: Kome sledi boljitak, a ko mora da sačeka još malo!

foto: Shutterstock

VODOLIJA

 

Posao: Iako ste krajem prošle godine beležili prosečne rezultate, u ovoj vas očekuju izvesni poslovni uspesi. Oni će biti u tolikoj meri veliki da nećete moći da poverujete. Ova godina će početi veoma dobro po vas, a slično stanje vas očekuje do samog njenog kraja, mnogo uspeha za vas.

 

Ljubav:

 

Ako ste u vezi: Mnogo izazova će vas čekati. Početak nove godine vam neće doneti mnogo toga dobrog. Partner će uraditi nešto što nikako nije trebalo, a to vam se neće dopasti. Situacija će biti veoma loša, pa ćete se pitati da li treba da nastavite vezu. Dakle, brojni izazovi u narednoj godini za vas, a o vašoj sreći ćete isključivo odlučivati vi.

 

Ako ste slobodni: Imaćete vi dosta ponuda u ovoj godni, ali teško da ćete biti nekom zadovoljni. Toliko će one biti loše da uopšte nećete razmišljati da li da ih prihvatite. Ako želite uspešnu narednu godinu za vašu sreću morate se sami izboriti, tj. pronaći osobu koja vam potpuno odogovara…

 

Zdravlje: Zdravstvena situacija neće biti idealna. Mnogo stresnih situacija, kao i težak period učiniće da imate određenih problema pre svega sa glavoboljama. Morate shvatiti da je zdravlje ipak najvažnije, pa pokušati da ostanete smireni koliko god možete to da budete…

 

RIBE

 

Posao: Bićete mnogo zadovoljni poslovnim rezultatima u ovoj godini. Neke vaše odluke koje ste doneli pred kraj prošle godine će doživeti pravi uspeh, pa će vam ova početi veoma uspešno. To će vam dati preko potrebnu energiju kako biste imali i nizali uspehe tokom cele godine.

 

Ljubav:

 

Ako ste u vezi: Postojaće neke stvari oko kojih se vi i vaša voljena osoba nećete slagati, ali će sve u svemu biti veoma uspešna godina za vas. Vaša veza će imati određene testove koje će uspešno rešiti, pa će oni učiniti da vi i partner budete jači nego ikada. Ostatak godine ćete provesti u pravoj sreći.

 

Ako ste slobodni: Imaćete već početkom godine, odnosno na njenom samom startu ponudu koja će vas navesti na razmišljanje. Vaš bivši partner će vas

želeti nazad, a vi ćete morati dobro da odlučite o svemu tome. To će ujedno biti najkvalitetnija ponuda koju ćete dobiti tokom cele godine, bez obzira šta na nju odgovorite.

 

Zdravlje: Nemate razloga za zabrinutost, zdravstvena situacija će biti veoma povoljna za vas. Tokom naredne godine ćete imati mnogo pozitivne energije pa će vam ona ujedno doneti i mnogo zdravlja… Godina puna zdravlja je pred vama…

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs