Dirljiva priča

Slepa žena je svakog jutra išla autobusom na posao: Nije ni sumnjala šta joj muž radi iza leđa!

Nekad je ljubav koju nam naši bližnji pružaju mnogo jača od mraka koji nas okružuje
Porodica
19:02h Autor:
Slepa žena je svakog jutra išla autobusom na posao: Nije ni sumnjala šta joj muž radi iza leđa!
Foto: Thinkstock

Suzan ima 34 godine i njen život se potpuno promenio kad je izgubila vid zbog pogrešne dijagnoze doktora. Postala je depresivna, ljuta i frustrirana jer je sebe videla kao snažnu i nezavisnu osobu, a sada je bila osuđena na situaciju koja je učinila da se oseća nemoćno.

Njen muž, koji je vojni pilot, nije znao kako da se nosi sa njenom depresijom i gorčinom i pokušavao je na sve načine da joj pomogne. Kad je došlo vreme da se Suzan vrati na posao, Mark nije imao srca da je pošalje da se sama snalazi u prevozu, pa su se dogovorili da je on vozi do posla i nazad, iako je njegov posao na drugom kraju grada.

Devojka mrzela sebe jer je slepa: Kada ju je momak zaprosio, šokirala sve!

To je neko vreme funkcionisalo, ali, Mark je uvideo da je previše komplikovano i previše skupo, pa je predložio Suzan da počne da ide prevozom. Bila je ogorčena i imala osećaj da on želi da je napusti. Osećala se bespomoćno kad god bi morala sama da se snalazi, iako je prošlo više od godinu dana, još uvek nije mogla da se pomiri sa činjenicom da nikad više neće videti.

Na kraju su se dogovorili da idu zajedno autobusom do i sa njenog posla, dokle god ona ne počne da se oseća dovoljno sigurno da ide sama. Iako je to bilo komplikovanije od prethodnog dogovora, Mark je insistirao. Nakon nekoliko meseci, skupila je snagu da sama ide gradskim prevozom.

Tog ponedeljka se spremila, zagrlila svog muža, svog najboljeg prijatelja i otišla sama da se vozi autobusom. Ponedeljak, utorak, sreda, četvrtak – svakog dana je sve bilo u redu i Suzan je počelo da se vraća njeno staro samopouzdanje.

Sve za osmeh slepe bake: Rasplakaće vas šta radi njen deka! (FOTO, VIDEO)

U petak ujutru, Suzan je ušla u autobus i dok je plaćala kartu, vozač joj je rekao da joj neverovatno zavidi. Suzan se zbunila, zašto bi iko zavideo slepoj ženi? Pa ga je to i pitala. Tada joj je rekao nešto u šta nije mogla da poveruje.

"Mora da je mnogo dobar osećaj kad se neko toliko brine o tebi i toliko te voli. Znaš li da je svako jutro ove sedmice, jedan lep gospodin u vojnoj uniformi stajao iza ugla i gledao te kako ulaziš u autobus, a onda bi pratio ovu rutu i posmatrao te kako iz autobusa izlaziš i ulaziš u poslovnu zgradu. Onda bi ti poslao poljubac i otišao. Ti si jako srećna dama."

Nekad je ljubav koju nam naši bližnji pružaju mnogo jača od mraka koji nas okružuje…

Lepšu priču o ljubavi nećete čuti: Evo šta muž svaki dan radi za svoju ženu! (VIDEO)

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs