Astrologija otkriva

Pravi karakter žena prema horoskopu: Vage su pametne i sofisticirane, Device su anđeli!

Žene rođene u znaku Vodolije su neumorne u svojim ambicijama i vrlo uporne

Lifestyle
18:22h Autor:
Foto: Shutterstock

Ovan

 

Žene rođene u ovom znaku krase snaga i kontrola. One su rođene vođe i svesne su moći koju imaju, ali je koriste pažljivo i diskretno.

Jako su svesne posledica svojih postupaka i retko svoju snagu nameću drugima. Uvek vode druge svojim primerom, a kada su u naponu snage - svet ih gleda sa strahopoštovanjem.

 

Bik

 

Ove žene krasi snaga volje i karaktera. Tvrdoglave su i podsticajne. Obično su one te koje imaju hrabrosti da brane svoje stavove. Po prirodi su brižne i rado pomažu drugima kada je to potrebno.

Malo je žena koje mogu da vole duboko i bezuslovno kao one. Kada se bore, svet se zaustavlja, a kada vole - svet im se divi, otkriva mysticalraven.com.

 

Blizanci

 

Žene rođene u znaku Blizanaca su kreatori i mislioci. Prepune su ideja i sposobne su da razmišljaju van okvira. Nisu samo snalažljive, već imaju dovoljno mašte da bi znale da usklade svoje ideje sa sposobnostima.

One nikada ne dominiraju, ali ne zato što su slabe, već zato što su svesne svoje snage i koriste je pažljivo. Kada razotkriju svoje ideje, svet se čudi zbog lepote njihovih misli.

 

Ljubavni horoskop za 2018. otkriva: Ova 3 znaka pronalaze srodnu dušu!

foto: Shutterstock

Rak

 

Ovde se radi o ženama koje su enigma većini ljudi, malo je onih koji ih razumeju. Ono što se odvija u njihovim glavama s jedne strane može da bude strasno i žestoko, a s druge nežno i velikodušno.

Sposobne su da čuvaju svoj život u tajnosti i vrlo su lojalne. Kada vole, tada njihova žestina dolazi do izražaja, a kada mrze - tome se može svedočiti. Ako pokušate da nagađate šta im je na umu, vaš neuspeh bi mogao da bude spektakularan.

 

Lav

 

To su žene rođene da budu vizionari i vođe. Vrlo su motivisane i nikada ne staju - sve dok ne dođu do cilja koji su si zacrtale. Poznate su po tome da znaju da postavljaju nove standarde i nova merila na koje se drugi ugledaju, a njihova izvedba nikada nije ništa manja od izvrsne.

Sposobne su da vode ljude do uspeha i da budu milosrdne u slučaju neuspeha. One su savršena mešavina kvaliteta i skromnosti, a njihov karakter je graciozan, što mnogi vole.

 

Devica

 

Žene rođene u ovom znaku su pune vrlina koje su iskrene i mnogo ih je. One će uvek pre izabrati da urade pravu stvar nego lakšu opciju. Rado pomažu, pune su ljubavi i ljubazne su po prirodi - one poseduju dušu anđela.

One se mogu slomiti, mogu se povrediti, pa čak i osetiti izgubljenima, ali uvek se bore kako bi se vratile u normalu. Imaju srce od zlata, a ako krvare, krvare zbog gubitaka drugih. One su divni ljudi.

 

Kakav prvi utisak ostavljate na druge: Vodolije su uobražene, Rakovi dosadni i glupavi!

foto: Shutterstock

Vaga

 

Ovo su pametne, sofisticirane i duhovite žene. Imaju "uboistven" smisao za humor koji, takođe, pokazuje viši nivo intelekta i razumevanja. U životu uvek pokušavaju da imaju ravnotežu i čvrsto se drže svojih emocija.

Obično imaju visoki nivo samosvesti koja im osigurava da tačno znaju šta žele u životu - to je nešto što ih razlikuje od ostalih ljudi.

 

Škorpija

 

One imaju užaren karakter. Oštre su, oprezne i uvek svesne toga šta su i ko su. Nikada ne lažu, a toliko su iskrene da bi to ponekad nekoga moglo i da povredi. Kada jednom upoznate njihovu prirodu, ne možete sebi da pomognete da ne pokleknete, da vam se ne svide - zbog njihove iskrenosti.

One su pravi ljubavnici i govornici bez dlake na jeziku. Radije će nekoga povrediti istinom, nego upakovati laž u nešto da zvuči bolje. Ne može se baš svako nositi s njihovom ličnošću, to mora da bude neko poseban.

 

Strelac

 

Žene rođene u ovom znaku su emocionalni čarobnjaci. Vrlo su osetljive i znaju duboko da razumeju emocije, i svoje i tuđe. Vrlo su empatične i lako se mogu staviti u tuđu kožu kako bi ga bolje razumele.

Ipak, samo nekolicini ljudi će dopustiti da vide njene prave emocije - svoje misli često znaju da čuvaju samo za sebe. Ako vas puste u svoj život i otvore vam se, znajte da ste posebni.

 

Pravi prijatelj, uvek ćete dobiti iskren savet: Blago vama ako imate pored sebe ženu u ovom znaku!

foto: Shutterstock

Jarac

 

Ovo su nezavisne žene, samosvesne i promišljene. Njihov osećaj za samog sebe je doveden do savršenstva. One nemaju nikakvih iluzija o sebi. Poznaju svoju snagu i svoje slabosti i jako dobro znaju šta mogu da očekuju od života.

Njihova unutrašnja lepota nadahnjuje druge. One dobro poznaju svoju dušu pa kada vam nešto govore, pažljivo slušajte - govore vam iz svoje duše.

 

Vodolija

 

Ove žene su rođene kao borci i sanjari. Neumorne su u svojim ambicijama i znaju da se podstaknu kako bi postigle velike uspehe. Pravi je užitak gledati ih u akciji, kako savršeno usklađuju želje i poteze.

Znaju da budu nemilosrdne, vrlo motivisane i vrlo ambiciozne. Rado bi menjale svet i ostavile svoj trag u istoriji.

 

Ribe

 

Žene rođene u ovom znaku su fontane prepune ljubavi, poštenja i velikodušnosti. One kao da su izgrađene samo od ljubavi. Emotivne su, ali sklone da drže svoja osećanja za sebe, ne pokazuju ih svakome.

I kada se bore ili plaču, one neće da pokažu da su povređene. Umesto toga će pokušati drugima da zacele rane, da dopru do ranjenih duša svojom ljubavlju i pomognu im da se uzdignu.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...