Treba nam više takvih kao što je on

Zovu ga Anđeo: Pacijentima na samrti ulepšava poslednje dane (VIDEO)

Svojom brigom i nežnošću ovaj bolničar onemoćale pacijente dovodi do suza, a ni vi nećete ostati ravnodušni
Lifestyle 19.07.2015. - 22:03h Autor: Stil
Foto: Printscreen Youtube/Los Angeles Times

Ako biste kojim nesrećnim slučajem završili u bolnici, sigurno biste želeli da se o vašem zdravlju brine medicinsko osoblje poput Džareda Eksena.

 

Ovog mladog bolničara pacijenti zovu, ni manje, ni više nego "anđeo s neba" jer on ljudima o kojima brine prilazi na netradicionalan način. Naime, Džared je spojio ljubav prema muzici i posao bolničara tako što svojim starim pacijentima peva divne, umirujuće pesme. Zbog toga sa njima ostvaruje dublju vezu i prisniji kontakt nego bilo ko drugi u bolnici u kojoj radi.

 

Dok ih smrt ne rastavi: Iznenadio je prosidbom nakon hemoterapije! (VIDEO)

 

"Kada sam postao bolničar, dok sam pripremao lekove za pacijente zapevao bih u hodniku. Pacijenti su počeli da izlaze iz svojih soba kako bi me slušali. Shvatio sam da je to način na koji mogu da im se približim", rekao je Džared.

 

"Dom za stara lica ne znači da treba da dignemo ruke od njih. Naprotiv, njihovim poslednjim mesecima, nedeljama, danima i satima treba dati najveću važnost", napisao je na svom blogu ovaj "raspevani" bolničar.

 

Dirnuće vas pravo u srce: Venčali se u bolnici, pored svoje bebe koja se bori za život! (FOTO)

 

Evergrin pesmama i hitovima Frenka Sinatre, on svoje pacijente brigom i nežnošću dovodi do suza, kao što je to slučaj sa pacijentkinjom Normom na snimku.

 

Neverovatno je koliko je ljudi ovaj bolničar do sada dirnuo u srce zahvaljujući nezi i ljubavi koje ima za svoje pacijente.

 

Superheroji zaista postoje: Perači prozora ulepšali deci bolničke dane! (FOTO)

 

Pogledajte video i pokušajte da ostanete ravnodušni:

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...