Dok ih smrt ne rastavi: Iznenadio je prosidbom nakon hemoterapije! (VIDEO)

Kada je trenutak došao, ona mi je prišla držeći se za infuziju. U tom trenutku, jedva sam se suzdržao da ne zaplačem, iskren je Lukas
Ljubav i zavođenje
13:40h Autor:
Dok ih smrt ne rastavi: Iznenadio je prosidbom nakon hemoterapije! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube/Lucas D'Onofrio

Lukas Donofrio (24) zaprosio je svoju srednjoškolsku ljubav, 21-godišnju Tamaru Bruco u njenoj bolničkoj sobi, nakon poslednje hemoterapije, a sam čin je rasplakao sve prisutne.

Nakon što je hitno prebačena u bolnicu u februaru, Tamari je na Lukasov rođendan, 24. februara ove godine dijagnostikovan Non Hočkinov limfom. Nakon toga, šest puta je podvrgnuta 96-časovnim tretmanima. Kada je završila sa hemoterapijom, Lukas je znao da mora da je zaprosi jer se konačno sve bilo gotovo.

"Želeo sam da to simboliše kraj kancera u njenom životu i novo poglavlje u našoj zajednici", rekao je Lukas, a prenosi Buzzfeed.

Šok i neverica: Ovo je najbolje čuvana tajna ikada! (VIDEO)

Za samu prosidbu, Lukas je napravio buket od 100 ruža, razvio je 60 Tamarinih fotografija, kupio je 100 sveća i 60 balona.

"Zamolio sam medicinsku sestru da mi pomogne, kako bi sve ostala tajna, jer sam želeo da prosidba bude iznenađenje. Sve sestre obožavaju Tamaru, tako da su bile i više nego voljne da pomognu", dodao je Lukas.

Iako je Tamara sama dekorisala svoju bolničku sobu da bi proslavila kraj hemoterapije, nije ni slutila šta joj zapravo Lukas i porodica spremaju.

Muškarci, ugledajte se na njega: Prosidba kojoj nijedna dama ne bi rekla Ne! (VIDEO)

"Tokom 20 minuta, koliko su je sestre zadržavale, 30-ak nas koji smo bili u njenoj sobi mahnito smo krenuli da pomeramo Tamarine ukrase sa temom Holivuda i da umesto njih stavljamo balone, sveće i latice ruža koje su vodile od vrata do mene. Kada je trenutak došao, ona mi je prišla držeći se za infuziju jednom rukom. U tom trenutku, jedva sam se suzdržao da ne zaplačem", iskren je Lukas.

Međutim, tu nije bio kraj iznenađenjima. Čim je izgovorila "da", Lukas se pobrinuo da baš u tom trenutku prelepi vatromet obasja nebo.

Pogledajte ovaj fantastičan trenutak:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs