Najbolji prijatelji Zodijaka: Ova 4 horoskopska znaka možete samo poželeti uz sebe, oni su savršeni "partneri u zločinu"

Šta god da tražite u najboljem prijatelju, oni to garantovano imaju

Horoskop
Autor:
Najbolji prijatelji Zodijaka: Ova 4 horoskopska znaka možete samo poželeti uz sebe, oni su savršeni "partneri u zločinu"
Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Bilo da tražite odanu osobu od poverenja, pustolovnog 'partnera u zločinu' ili nekoga da vas podržava, određeni horoskopski znakovi ističu se kao ubedljivo najbolji izbor za prijatelja.

1. RAK:

Rakovi su poznati po svojoj saosećajnoj prirodi i nepokolebljivoj odanosti. Kao vodeni znakovi kojima vlada Mesec, poseduju intuitivno razumevanje emocija, što ih čini empatičnim slušateljima i saosećajnim saputnicima.

Vaš prijatelj Rak bit će vaš izvor snage tokom životnih oluja, nudeći sigurnu luku usred nemirnih mora. Svojim instinktima za odgajanje i zaštitničkim instinktima, Rakovi neguju duboke, značajne veze izgrađene na poverenju i međusobnoj podršci.

Zagrljaj, Drugarice, Prijateljice, Depresija, Tuga, Uteha
foto: Shutterstock

2. VAGA:

Vage su oličenje ravnoteže i harmonije, blagoslovene prirodnim šarmom koji privlači ljude k njima kao moljce prema plamenu. Pod vladavinom Venere, planeta ljubavi i lepote, izvrsni su u negovanju mira i rešavanju sukoba taktično i diplomatski. Vaš prijatelj Vaga udahnut će u vaš život eleganciju i gracioznost, stvarajući skladnu atmosferu gde god pošli.

Sa svojom društvenom prirodom i istančanim osećajem za poštenje, Vage su divni prijatelji kojima je prioritet sklad u njihovim vezama.

3. STRELAC:

Strelci su večni avanturisti Zodijaka, koje pokreće bezgranična žeđ za znanjem i novim iskustvima. Pod upravom Jupitera, planeta ekspanzije i optimizma, poseduju zarazan entuzijazam koji izaziva uzbuđenje u onima oko njih.

Vaš prijatelj Strelac biće vaš partner u zločinu u uzbudljivim izletima, podstičući vas da prigrlite spontanost i istražite čuda sveta. Svojim avanturističkim duhom i otvorenim umom, Strelci nadahnjuju svoje prijatelje da žive život punim plućima i prihvate uzbuđenje nepoznatog.

more, kupanje u moru, leto
foto: Shutterstock

4. RIBE:

Ribe su sanjari i vizionari Zodijaka, obdarene beskrajnom maštom i dubokom vezom s mističnim carstvima. Pod upravom Neptuna, planeta duhovnosti i intuicije, poseduju dubok izvor empatije i saosećanja koji nadilazi zemaljske granice.

Vaš prijatelj Riba istkat će očaravajuće tapiserije fantazije i magije, pozivajući vas da istražite dubine svoje mašte i prigrlite lepotu neviđenog. Svojim intuitivnim uvidima i poetskim senzibilitetom, Ribe svoja prijateljstva obogaćuju osećajem čuđenja i očaranosti.

Stil /24sata.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs