Šta su u horoskopu naše popularne pevačice? Dok ona zbog osobina bljuje vatru na sceni, druga zaslužuje orden za finoću

Verovatno se većina pita šta su u horoskopu naše popularne pevačice i kako astrološki aspekti utiču na svaku od njih

Horoskop
13:15h Autor:
Šta su u horoskopu naše popularne pevačice? Dok ona zbog osobina bljuje vatru na sceni, druga zaslužuje orden za finoću
Foto: preentscreen/Instagram

Astrološki pogled na naše popularne pevačice otkriva raznolike osobine i karakteristike koje utiču na njihovu ličnost i životne puteve.

Horoskopski znak (natalni znak) predstavlja samo jedan od osnovnih elemenata koji sačinjavaju kompletnu sliku o Natalnom horoskopu. Natalni znak je izuzetno važan element i njegov uticaj je veoma snažan ali ne i dovoljan da bi se pravilno rastumačio, razumeo i analizirao nečiji horoskop.

Jelena Karleuša, rođena kao Lav sa podznakom u Raku, predstavlja pravu Divu horoskopskog sveta. Ova kombinacija donosi snagu i vatru Lava, što se jasno vidi kada bljuje vatru na sceni. S druge strane, njen podznak u Raku daje joj emotivnost i osećajnost, čineći je sposobnom da se nosi sa svim izazovima. Aspekti njene natalne karte ukazuju na osobu koja brzo reaguje na pritiske i nema nerešivih problema.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram

Aleksandra Prijović, rođena kao Devica, zaslužila je da dobije orden za finoću s obzirom da nije sklona nikakvim skandalima i da važi za odmerenu i prizemnu osobu. Rođena je 22. septembra. Njena analitičnost i praktičnost su ključne osobine, što je čini veoma efikasnom i sposobnom da reši svaki problem. Njen radni etos i organizacione sposobnosti omogućavaju joj da efikasno upravlja svojim poslovima. Tako da nije nikakvo čudo što je napravila vanserijsku karijeru. Prijovićka je predana svom poslu do kraja.

Aleksandra Prijović
foto: Printscreen Instagram/ aleksandraprijovic

Svetlana Seka Aleksić, kao Bik sa podznakom u Jarcu, predstavlja kombinaciju snažne volje i ambicije. Njena upornost i odlučnost pomažu joj da ostvari svoje ciljeve u životu. Zahvaljujući ovoj snažnoj kombinaciji zemljanih znakova, Seka ne propušta nijednu priliku koja joj se pruža. Takođe, Bik je po svojim karakteristikama veliki gurman i voli da jede, a pevačica to nikad nije krila, kao ni da često ima problem sa viškom kilograma.

Seka Aleksić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Nataša Bekvalac, pravi predstavnik Vage, osoba je koja ceni kvalitet više od kvantiteta. Okružena lepotom i umetnošću, ona teži da dostigne svoj puni potencijal. Njen estetski senzibilitet i ljubav prema lepim stvarima čine je privlačnom kako za umetnost, tako i za ljude oko sebe. Vaga se smatra najlepšim i najelegantnijim znakom. Stoga nije nikakvo čudo što su muškarci često bili ludi za njom.

Nataša Bekvalac
foto: preentscreen/Instagram

Svetlana Ceca Ražnatović, rođena kao Blizanac sa podznakom u Škorpiji, kombinacija je bistrog uma Blizanca sa strastvenošću i tajnovitošću Škorpije. Iako može delovati mirno i dostojanstveno, Ceca je jako osećajna i strastvena osoba, spremna da se suoči sa svim životnim izazovima sa hrabrošću i odlučnošću. Kao samohrana majka se izborila, stvarila i ostala temelj porodici.

Ceca Ražnatović
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Ovo su samo neke od osobina horoskopskih znakova naših pevačica, ali to je jedan od stotinu drugih segmenata koji karakterišu neku osobu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs