10 stvari koje zrela žena nikad neće sebi da dozvoli: Ovo je za nju poniženje

Kada žena uđe u 5. deceniju života nastaje period u kojem shvata jednu stvar - "ništa ne moram"! To je momenat kada nastaje mudrost

Lifestyle
Autor:
10 stvari koje zrela žena nikad neće sebi da dozvoli: Ovo je za nju poniženje
Foto: Photoshot / Avalon / Profimedia

Šta to zrela žena nikad neće uraditi za muškarca? Ovo je spisak od 10 stvari, a vi dopišite ono što smo mi preskočili:

1. Nikad neće otići na sastanak ako joj se to ne uklapa u život

Sastanak sa muškarcem treba da bude na obostrano zadovoljstvo. Zrela žena nikad neće menjati svoje planove zbog nekog muškarca. Držaće se svojih planova i raditi onako kako smatra najbolje.

2. Nikad ne sedi i ne čeka kada će je on pozvati.

I ne misle da je bio na intenzivnoj nezi, da su svi telefoni bili isključeni, da je bio u šefovoj kancelariji danonoćno, ili je bilo drugih razloga da se ne javi. Ako je muškarac stalno zauzet za ženu, onda nije vredan njene pažnje.

Monika Beluči
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

3. Ne opraštaju zanemarivanje.

Ako vam muškarac ne čestita praznike, rođendane, važne datume, ako mu je žao novca za poklon za ženu koja mu se sviđa, onda to ukazuje na škrtost. I vremenom samo napreduje. Želite da ugodite onima koje volite? Onda i on treba da ugodi vama ako vas voli.

4. Ne ćute ako im se nešto ne sviđa.

Posebno u ponašanju čoveka. Štaviše, potrebno je da progovorite samo jednom. Čovek pun ljubavi neće se napiti, biti grub ili učiniti bilo šta što bi moglo uplašiti ženu. A ako se ignoriše prva poruka, onda druga više neće biti potrebna.

5. Ona ne opravdava nestabilnost muškaraca.

Zrela žena više ne želi da živi u hostelu, iznajmljenim stanovima, trpi nezaposlenost i sve ono što je činilo njenu mladost. Zrele godine zahtevaju sigurnost, udobnost.

Žena, Devojka
foto: Shutterstock

6. Ne plaše se postavljati direktna pitanja.

Mladim devojkama je veoma neprijatno da pitaju. One se brinu da bi slučajno mogli uznemiriti, uvrediti, razočarati ili uplašiti muškarca koji im se sviđa. A nejasna pitanja izazivaju ozbiljne rane. Zrele žene ne žele rane, žele jasnoću u odnosima, pa sve saznaju već na prvim sastancima.

7. Ne rade posao za muškarce koji im se ne sviđa.

Ovo se ne odnosi na zakonski bračni život. Ali, samo za partnera postoji fraza „Ako želiš, uradi to sam“. Oni više ne rade ništa što je njima bolno.

8. Nisu ljubomorne na njegov posao ili prijatelje.

Ako muškarac voli, naći će vremena za sastanke čak i u najprometnijem rasporedu. Ako je stalno zauzet, onda bi trebalo da prestanete da ga čekate, a za vezu vam je potreban neko drugi.

Torba, Torbica, Sako, Crno, Crna odeća, Crna boja, Dama, Moda
foto: Profimedia

9. One su svesne da su seks i vođenje ljubavi dve različite stvari.

Ako postoji ljubav, onda partner zna mnogo o ženi i pokazuje svoju brigu, pažnju i poštovanje. Ako to nije slučaj, onda su to samo gimnastičke vežbe koje donose zadovoljstvo telu, ali ne utiču na sve druge oblasti života.

10. Ne pokušavaju da izgledaju drugačije.

One dobro znaju da „ne možeš dugo da stojiš na prstima, a ne možeš dugo da sediš na grančicama“. Stoga se trude da budu svoje kako bi zainteresovale samo muškarca kojima se dopadaju, a ne izmišljenu sliku koju će morati da žive do kraja života.

Zrele žene i dalje žele da vole i spremne su za ljubav. Ali oen više ne žele da se žrtvuju za nju. Ljubav je kreativno osećanje, a ne destruktivno, pa joj nisu potrebne žrtve.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs