Ovi muškarci su oženili decenijama mlađe dame: Hvalila se da je 60 god. stariji ispunjava, pa iznela gadosti iz kreveta

Zašto mislite da mnogi muškarci biraju da se venčaju sa ženama koje su upola mlađe od njih? Postoje brojni razlozi

Ljubav
12:15h Autor:
Ovi muškarci su oženili decenijama mlađe dame: Hvalila se da je 60 god. stariji ispunjava, pa iznela gadosti iz kreveta
Foto: Reuters

Lista poznatih muškaraca koji su se venčali sa mnogo mlađim ženama, rangirana prema slavi i popularnosti. Mnogi vodeći ljudi iz Holivuda su se venčali sa mnogo mlađim ženama. Neki poznati muškarci su se venčali sa mlađim ženama kasnije u životu, dok su drugi to činili više puta. Jedan poznati muškarac se čak venčao sa ženom koja je bila 60 godina mlađa od njega.

Ko je najpoznatiji muškarac koji se venčao sa mnogo mlađom ženom?

Donald Tramp

Donald Tramp je na vrhu naše liste. Donald je zaprosio Melaniju Knaus 2004. godine, kada je on imao 58, a ona 34 godine. Par se venčao 22. januara 2005. i još uvek su u braku. Ovo je Melanijin prvi i jedini brak, dok je Tramp bio u braku dva puta pre toga. Još jedan poznati preduzetnik, Rupert Mardok, oženio je Vendi Deng 1999. godine kada je on imao 68, a ona 30 godina.

Melanija Tramp, Donald Tramp
foto: Profimedia

Alek Boldvin

Alek Boldvin je počeo da izlazi sa instruktorkom joge Hilarijom Tomas 2011. godine, kada je on imao 53, a ona 27 godina. Venčali su se 30. juna 2012. godine i još uvek su u braku sa četvoro dece. Boldvin je prethodno bio u braku sa glumicom Kim Bejsinger.

Alek Boldvin, Hilarija Boldvin
foto: Profimedia

Harison Ford

Harison Ford je počeo da se zabavlja sa Kalistom Flokhart 2002. godine, kada je on imao 60, a ona 38 godina. Venčali su se 15. juna 2010. godine i zajedno odgajaju njenog usvojenog sina Liama. Ovo je prvi brak za Flokhart, dok je Ford prethodno bio dva puta u braku.

Harison Ford, Kalista Flokhart
foto: Profimedia

Stiv Martin

Stiv Martin se oženio En Stringfild 28. jula 2007. godine, kada je imao 62, a ona 36 godina. Par je i dalje u braku, a njihovo prvo dete rođeno je 2012. godine. Martin je bio jednom u braku pre ovog, sa glumicom Viktorijom Tenant.

Lari King

Lari King se oženio Šon Sautvik 1997. godine, kada je imao 64, a ona 38 godina. Još uvek su u braku. King je prethodno bio oženjen sedam puta sa šest različitih žena.

Lari King
foto: Profimedia

Klint Istvud

Klint Istvud se oženio Dinom Ruiz 31. marta 1996. godine, kada je imao 66, a ona 31 godinu. Ruiz je podnela zahtev za razvod od Istvuda 2013. godine. Par ima jedno dete zajedno. Ovo je bio prvi brak za Ruiz, dok je Istvud bio jednom ranije u braku.

Klint Istvud, Kristina Sandera
foto: AP

Vudi Alen

Vudi Alen je počeo da se zabavlja sa Sun-Ji Previn 1991. godine, kada je imao 56, a Previn oko 19 godina. Ona je usvojena ćerka Mije Farou, sa kojom je Alen bio u desetogodišnjoj vezi u trenutku kada je započeo vezu sa Previn. Par se venčao 1997. godine i ima dve usvojene ćerke, Bešet Dumajn (rođ. 1999) i Menzi Tio (rođ. 2000). Alen je prethodno bio dva puta u braku.

Sun Ji, Vudi Alen
foto: Profimedia

Silvester Stalone

Silvester Stalone oženio je Dženifer Flavin 1997. godine, kada je imao 51 godinu, a ona 29. Još uvek su u braku i imaju tri ćerke, Sofiju, Sistin i Skerlet. Stallone je prethodno bio dva puta u braku. Jedna od njegovih bivših žena je glumica Bridžit Nilsen.

Silvester Stalone
foto: Jackie Brown / Shutterstock / Splash / Profimedia

Hju Hefner

Hugh Hefner oženio je Kristal Haris 31. decembra 2012. godine, kada je imao 86 godina, a ona 26. Hefner je bio dva puta u braku pre toga, a bio je i u nekoliko dugotrajnih veza.

U početku je Kristal Haris govorila da niko ne može da je zadovolji i ispuni kao što to radi Hefner, a onda je o njemu iznosila najprljavije stvari. Između ostalog i da je terao na orgije sve do smrti.

Hju Hefner
foto: Profimedia

Frank Sinatra

Frank Sinatra oženio je Miju Farou 1966. godine, kada je imao 51 godinu, a ona 21. Razveli su se manje od dve godine kasnije, jer je Sinatra bio protiv Farouinog angažmana u filmu "Rosemary's Baby." Farou se kasnije udala za Andrea Previna, a bila je u desetogodišnjoj vezi sa Vudijem Alenom. Sinatra je imao još tri žene: Nensi Sinatra, Ava Gardner i Barbara Marks.

Frenk Sinatra, Mija Farou
foto: Profimedia

Zašto mislite da mnogi muškarci biraju da se venčaju sa ženama koje su upola mlađe od njih? Podelite svoja razmišljanja u komentaru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs