Poznata glumica utehu pronašla u 15 godina mlađem: Tvrdi da "postoji razlika" kako mlađi poštuju više žene nego stariji

"Postoji razlika u načinu na koji ta generacija muškaraca poštuje žene. To je specifično za njega, veoma je mudar i prilagođen, ali verujem da je i ta generacija", tvrdi glumica.

Ljubav
Autor:
Poznata glumica utehu pronašla u 15 godina mlađem: Tvrdi da "postoji razlika" kako mlađi poštuju više žene nego stariji
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Britanska glumica Sijena Miler je priznala da se u početku borila sa razlikom u godinama između sebe i svog dečka Olija Grina i "nije očekivala" da će njihova veza postati tako ozbiljna kao rezultat.

Glumac iz Los Anđelesa,27, možda je 15 godina mlađi od Sijene, ali je ona otkrila da je on više poštuje od muškaraca njene generacije.

Sijena Miler
foto: Profimedia

Glumica (42) nominovana za Zlatni globus, koja je u januaru dočekala ćerku sa Olijem, pohvalila je ga je kao "mudrog i prilagođenog."

U intervjuu za časopis "Harpers Bazar", Sijena, koja je upoznala svog dečka na zabavi za Noć veštica 2021, rekla je: "Nisam očekivala da ću to shvatiti ozbiljno, a onda sam se vrlo brzo zaljubila."

"Ja uopšte nisam bila u fazonu "naći ću mlađeg dečka." Bilo je više: "J**iga! Zašto si mlad? To je tako dosadno", istakla je Sijena.

Sijena Miler
foto: Profimedia

Sijena je nastavila: "Postoji razlika u načinu na koji ta generacija muškaraca poštuje žene. To je specifično za njega, veoma je mudar i prilagođen, ali verujem da je i ta generacija.

"Oni su odrasli sa malo ujednačenijim uslovima. Vidim to na njegovim prijateljicama kao i na muškarcima."

Sijena je takođe izjavila za publikaciju kako je "srećna" otkako je dočekala svoju drugu ćerku sa Olijem, čije ime tek treba da objavi, i da je to iskustvo bilo i "isceljujuće" i "katarzično."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs