da li vam se dopada?

SAVRŠENA ENGLESKA KOLIBA MODNE IKONE: Sijena Miler je svoj STIL prenela i na svoj dom u Engleskoj

Jedna od najmisterioznijih zvezda u Holivudu je odlučila da otvori vrata svoje omiljene kuće, tj. kolibe koja je udaljena samo 45 minuta od Londona.

Enterijer
Autor:
SAVRŠENA ENGLESKA KOLIBA MODNE IKONE: Sijena Miler je svoj STIL prenela i na svoj dom u Engleskoj
Koliba Sijene Miler, Foto: Printscreen Youtube / Architectural Digest

Posle Kejt Mos, Sijena Miler je možda najveća modna ikona u poslednjih dvadeset godina. Možda se sa tim nećete složiti ali ne zaboravite da ona, kao i Kejt svoj stil gradi sama, od 100, 99 puta se oblači sama pa i za najzahtevnije prilike.

Tako da ne čudi, da smo od nje očekivali da svoj stil prenese na isti način i sa isto toliko ljubavi i na dom u kojem živi ili makar provodi nekoliko meseci godišnje.

Sada je, za prestižni magazin "Architectural digest" otvorila vrata svoje kolibe, koja je kako kaže, udaljena samo 45 minuta od njenog rodnog Londona i kuće koja joj služi kao mesto za odmor i bekstvo od gradske vreve, paparacija sa kojima se godinama obračunava i svega drugog što u jednom velikom gradu umara svakodnevno.

Kada je imala samo 25 godina i kada je bila na vrhuncu što filmske slave što zbog toga što je bila u vezi sa jednim od najzgodnijih glumaca - Džudom Louom, Sijena je videla ovu kuću koja se izdavala ali i prodavala. Ostala je u njoj nekoliko dana i potpuno se zaljubila i odlučila da je kupi i renovira u svom stilu.

Enterijer odiše jednom opuštenošću, komadi nameštaja nisu sa potpisom cenjenih dizajnera, sve deluje nekako rustično, ali ipak moderno. Nekako sve liči baš na nju.

Eksterijer kuće nas je osvojio na prvu, kao i bašta, a vi pogledajte i video u kojem će vam upravo ona voditi kroz sve odaje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs