KARA DELAVINJ PROSLAVILA 30. ROĐENDAN

OVAKO SE PROVODE NAJLEPŠE ŽENE SVETA: Nose minijaturne bikinije, divljaju po Španiji na luksuznoj jahti

Proslava 30. rođendana Kare Delavinj je podigao prašinu! Manekenka je uživala na luksuznoj jahti, a međi zvanicama su bile sve njene drugarice sa A liste, uključujući Sijenu Miler i Margo Robi koje su se ludo provodile u bikinijima, na mondenskom letovalištu u Španiji - Formenteri.

Vip priča
Autor:
OVAKO SE PROVODE NAJLEPŠE ŽENE SVETA: Nose minijaturne bikinije, divljaju po Španiji na luksuznoj jahti
Foto: Profimedia

Kara Delavinj je u petak proslavila svoj 30. rođendan u velikom stilu dok se pridružila gomili prijatelja sa A liste na raskošnom putovanju jahtom po Formenteri u Španiji.

Kara je bila u dobrom društvu jer je među njenim poznatim prijateljima na putovanju bila i Sijena Miler (40), koja je izgledala neverovatno u braon bikiniju, dok je Margo Robi (32) viđena kako skače sa jahte u Mediteransko more.

Kara Delevinj
foto: Profimedia

Činilo se da se slavljenica najbolje provodi.

Kara je pokazala svoju manekensku figuru u kupaćem kostimu, koji je ukombinovala sa teksas šortsom.

Sijena je pokazala svoju neverovatnu figuru u oskudnom braon dvodelnom bikiniju, koji je iskombinovala sa stajliš naočarima i zlatnim minđušama. Osim što je pokazala svoju figuru, glumica je takođe pokazala svoje impresivne veštine ronjenja pa je tako viđena kako roni. Na putovanju im se pridružila i Karina starija sestra Popi Delevinj (36), koja je izgledala senzacionalno u ružičastom bikiniju ukrašenom palmama.

Margo Robi
foto: Profimedia

Margo Robi nosila šareni bikini, a njenom telu nismo mogli da pronađemo manu.

Kara Delevinj
foto: Profimedia

Kara Delavinj je skoro dala intervju u kojem o otkrila kako se osećala kada je svetu obelodanila da je bila u vezama i sa ženama. "Odlučila sam da stavim sve karte nas sto i da kažem zaljubljena sam u onoga u koga sam zaljubljena. Nisam donela svesnu odluku kada ću to uraditi, samo se desilo. Ali to je značilo da više ne moram da se krijem.Prestala sam da se stidim zbog toga ko sam i koga volim. To je za mene bilo neverovatno oslobađajuće iskustvo."

Kara Delevinj
foto: Profimedia

Prošle nedelje je gostovala u jednom popularnoj emisiji gde je obelodanila da će za trideseti rođendan uraditi još jednu tetovažu. Ova tetovaža će biti poklon popularnoj pevačici devedesetih, Alanis Moriset. "Volim njen rad, potpuno sam opsednuta njenom muzikom. Nedavno sam je ponovo videla u Londonu i nagovorila sam je da napiše reč "ironično" (po njenog najpopularnijoj pesmi) svojim rukopisom i to sam odlučila i da istetoviram.

Sijena Miler
foto: Profimedia

Kara je skoro prvi put otkrila pojedinosti njene borbe sa kožnom bolešću - psorijazom, nakon što je govorila i o borbi sa starenjem kože. Ljudi sa ovom bolesti imaju povećanu proizvodnju ćelija kože i to stanje se može pojaviti u bilo kojoj životnoj dobi, a najčešće se pojavljuje između 20 i 30 godine života. Podjednako napada i muškarce i žene.

Na vruncu svoje karijere, Kara Delavinj je odala čak 53 modne revije na Nedelji mode.

Pregust raspored u danima najveće slave ostavio je posledice po Karu. Osim psorijaze, manekenka se borila i sa depresijom. "Nije to bio baš tako dobar period za mene. Mesecima sam se borila i bežala. Stalno sam bila na ivici. Psorijaza je samo pogoršala moje već krhko stanje. Mrzela sam svoje telo, a ono je zbog bolesti izgledalo sve gore i gore."

Pogledajte još fotografija sa nezaboravne žurke Kare Delavinj:

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs