šok!

IPAK JE LAGAO: Alek Boldvin se nakon "slučajnog" ubistva kleo u jedno, istraga dokazala suprotno

FBI-jevo istraživanje je dokazalo je da je glumac Alek Boldvin ipak povukao obarač i tako slučajno usmrtio snimateljku Helejnu Hatčins.

Vip priča
Autor:
IPAK JE LAGAO: Alek Boldvin se nakon "slučajnog" ubistva kleo u jedno, istraga dokazala suprotno
Alek Boldvin, Foto: Profimedia

Nakon što je na filmskom setu slučajno oduzeo život snimateljki Helejni Hačins i ranio reditelja Džoea Suzu, glumcu Aleku Boldvinu nije bilo lako. Vest o nesreći na snimanju brzo je obišla svet, a poznati glumac se našao pod lupom javnosti, ali i na udaru brojnih optužbi.

Alek Boldvin
foto: Profimedia

Razumljivo, glumac je bio slomljen, te je s vremenom dobio i oproštaj dela javnosti, ali to se počelo menjati otkako je Alek počeo da daje intervjue u kojima je radio sve da bi se 'oprao' od odgovornosti što mu je i porodica ubijene snimateljke, za koju se činilo da ga nakon tragedije nije krivila, žestoko zamerila.

U prvom intervjuu nakon nesreće je čak i zaplakao, a insistirao je da nije povukao obarač, te je rekao da se čini da je pištolj sam opalio.

'Obarač nije bio povučen, ja ga nisam povukao', rekao je ABC-jevom novinaru Džordžu Stefanopoulosu.

'Nikad ne bih mogao da uperim pištolj i nekoga i da povučem obarač, nikad', kleo se Alek u intervjuu.

Iako su već tada mnogi izrazili sumnju u ovu izjavu, sad se i zvanično pokazalo da je glumac- lagao. Naime, u FBI-jevom forenzičkom izveštaju do kojeg je su došli novinari iz ABC Njuza izričito stoji da pištolj ‘nije mogao da opali bez da je povučen obarač’.

Smrt snimateljke ipak je proglašen nesrećnim slučajem.

‘Smrt je uzrokovana prostrelnom ranom na grudima. Pregledom dostupnih izveštaja organa za sprovođenje zakona otkriveno je da ne postoje dokazi da je vatreno oružje namerno napunjeno na filmskom setu’, navodi se u izveštaju.

‘Temeljem svih dostupnih informacija, uključujući nedostatak očigledne namere da se uzrokuje povreda ili smrt, ovu je smrt najbolje proglasiti nesrećnim slučajem’, zaključuje se.

Fotografije Aleka Boldvina i njegove supruge Hilarije pogledajte u galeriji:

1 / 14 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs