alek i hilarija boldvin

LJUBAVNA PRIČA NAJOMRAŽENIJEG PARA U HOLIVUDU: Ućutkivao je na porođaju, ubio koleginicu, skandale svoje žene prikriva

Alek i Hilarija su 10 godina u braku, a većinu tog vremena su proveli u očekivanju prinova što izaziva puno pažnje javnosti.

Ljubav
Autor:
LJUBAVNA PRIČA NAJOMRAŽENIJEG PARA U HOLIVUDU: Ućutkivao je na porođaju, ubio koleginicu, skandale svoje žene prikriva
Foto: Profimedia

Alek Boldvin (64) i 26 godina mlađa Hilarija jedan su od slavnih parova koji 'podižu prašinu', a mnogima je čudna njihova opsednutost velikom porodicom.

Par očekuje njihovo sedmo dete i otkrili su da će biti devojčica dok od ranije imaju ćerku Karmen (8) i Mari Lusi (1), koju su dobili preko surogat majke te sinove Rafaela (6), Leonarda (5), Romea (3) i Eduarda (2).

Par se venčao 30. juna 2012. nakon što nešto više od godinu dana veze. Njihov sudbonosni susret se dogodilo u martu 2011., a Alek je bio taj koji je primetio Hilariju u restoranu u Njujorku. Instruktorka joge je otkrila da je glumac oklevao u odluci da li će joj prići.

'Stajala sam uz vrata sa svojim prijateljima kada je došao do nas i uzeo moju ruku pa mi rekao: ''Sigurno te poznajem'', otkrila je Hilarija u intervjuu za The New York Times. Boldvin joj je potom dao broj mobilnog, a iako je bila prvo nesigurna, ona ga je uskoro nazvala i dogovorili su sastanak.

Instruktorka joge je otkrila i da je Alek bio jako pristojan te da su dugo čekali do svog prvog poljupca. 'Šest nedelja se rukovao sa mnom. Imali bismo najromantičnije sastanke uz večeru i onda bi me ostavio kod moje kuće gde se rukovao sa mnom', ispričala je za magazin Beach.

Priznala je i da prvo nije znala da li želi da mu ona bude devojka ili samo prijateljica. Ipak, uskoro joj je otkrio romantične namere, a nakon pet meseci su uselili zajedno. U aprilu 2012. je Alek zaprosio Hilariju i dva meseca kasnije su se venčali u katedrali u Njujorku.

U avgutu sledeće godine par je dočekao prvo zajedničko dete, ćerku Karmen Gabrijelu, a potom su povećavali svoju porodicu i sada očekuju već sedmo dete. Alek i Hilarija su 2020. dobili sina Eduarda i već šest meseci kasnije ćerku Mari Luciju preko surogat majke što u početku nisu želeli da priznaju.

Zbog velike želje za decom mnogi su napadali par i nazivali ih opsednutima bebama, a instruktorka joge je rekla da je zapravo kriv glumac. Naime, prisetila se njihova upoznavanja i izlazaka te je otkrila da ju je ispitivao da li želi decu što joj je bilo smešno.

Alek Boldvin, Hilarija Boldvin
foto: Profimedia

'Bilo je smešno jer kad smo se prvi put sreli hteo je da bude siguran da želim da imam decu. Tek sam bila napunila 27 godina. Šest nedelja smo izlazili i on bi se samo rukovao sa mnom. Nije želeo ni da me poljubi! I onda bi mi rekao: 'Da li želiš decu? U dobi sam u kojoj moram biti ozbiljan s osobom s kojom se viđam i moram da stavim sve svoje karte na sto i reći šta želim', ispričala je Hiarija za Us Weekly.

Jednom je otkrila i da joj se sviđa da ima veliku porodicu jer je okružena s puno ljubavi. 'Kažu da kad imaš jedno dete, misliš: 'Nikada ne bih mogao da volim drugu osobu onoliko koliko volim ovo dete.' Onda imaš još jednu i shvatiš da možeš. I to se ne menja jer imate sve više i više i više', objasnila je za People.

Ali istakla je da će jednom prestati s proširivanjem svoje porodice, a Alek je u aprilu odgovorio na prozivke. 'Ljudi pitaju zašto. Evo zašto. Biti roditelj je vrhunsko putovanje', objasnio je uz video svoje ćerkice Lucije.

Inače, Hilarija je kroz godine izazivala razne reakcije svojim izjavama, a jednom je progovorila o informaciji da ju je Alek ućutkivao dok je rađala. Podelila je na Instagramu članak s naslovom: ‘Kad mi je suprug rekao da se stišam dok sam imala trudove, znala sam da je naš brak gotov’, a onda ga je objašnjavala.

Alek Boldvin, Hilarija Boldvin
foto: Profimedia

‘Alek me utišao dok sam bila trudna s Rafaelom. Razgovarao je s nekim telefonom i rekao mi da se malo stišam. Čim je to izgovorio, shvatio je da zvuči kao seronja. Ostala sam u braku i s njim dobila još 522 deteta. Pustim ga da uđe tek nakon što mi daju epidural. Poštedeću vas za sada detalja svoje reakcije, ali to se više nikad nije ponovilo’, poručila je.

Hilarija je dugo vremena i meta ruganja zbog laži u kojoj su je uhvatili. Naime, ona je tvrdila da je rođena u Španiji i da nije Amerikanka. Hilarija je godinama ponosno isticala svoje korene iz ove evropske države, a često je u intervjuima znala da ubacuje španske reči i fraze.

Ali onda je jedna žena krajem 2020. godine na Tviteru napisala: 'Zadivljujuće je kako se Hilariji Boldvin svih ovih godina gleda kroz prste što se pretvara da je iz Španije. Ne razumem zašto laže da je živela tamo i da je poreklom iz Španije?', što je pokrenulo lavinu komentara i članaka na ovu temu.

Društvene mreže ubrzo nakon toga preplavili snimci u kojima gospođa Boldvin priča o tome kako je rođena u Španiji i govori uz jak naglasak, a u jednoj emisiji iscenirala je da je zaboravila kako se na engleskom kaže 'krastavac'. Nakon pritiska koji joj je nametnut od strane pratitelja koji su je optužili da je lažljivica te joj dodelili titulu za najbesmisleniju laž koju su čuli, Hilarija je priznala da je lagala.

Kada je u oktobru prošle godine na setu filma 'Rust' stradala snimateljka Hejli Hačins ponovo se pričalo o Hilariji i njenom ponašanju dok je Alek davao izjave za medije. Naime, ona se stalno ubacivala dok je on pokušavao da kaže šta ima i javnost ju je nazivala 'očajnicom željne pažnje'.

1 / 12 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs