kako vam se dopada?

ONA UVEK BIRA SVEDENE KOMADE I UVEK JOJ JE UDOBNOST NA PRVOM MESTU: Ovako Jelena Đoković izgleda na plaži

Ona ovakve fotografije do sada nije objavljivala.

Star look
Autor:
ONA UVEK BIRA SVEDENE KOMADE I UVEK JOJ JE UDOBNOST NA PRVOM MESTU: Ovako Jelena Đoković izgleda na plaži
Jelena Đoković, Foto: Profimedia

Jelena Đoković je nedavno na Instagramu podelila fotografiju sa ćerkom Tarom na plaži uz koju je napisala: „Poljupci? U milijardama, dok još može, a i ko broji.”

Sa ležernom punđom na glavi, u crnom jednodelnom kupaćem, Jelena je na plaži bila u svom fazonu – opuštena i prirodna.

Njen izbor izdvaja se u moru fotki koje viđamo na društvenim mrežama, a na kojima su poznate lepotice uglavnom u seksi bikinijima, s dubokim izrezima i istaknutim grudima.

I dok većina poznatih dama voli da pokaže svoje atribute i vitko telo, Jelena uvek radije bira udobnost i ležerni stil, pa tako i na plaži. Istina, Jelena je sportski tip i majka dvoje dece pa je tako i logičnije da joj je potrebne udobna odeća u kojoj nesmetano može da se kreće i igra sa svojim mališanima.

Ne opterećuje se najnovijim modelima kupaćeg i trendovima. Ona uvek nosi ono što se njoj dopada, ne koristi savete stilista, pa tako često bude meta modnih kritičara. Ali njoj to izgleda uopšte ne smeta i na tome joj aplaudiramo.

Uvek bira jednostavne modele, često jednodelne, sa geometrijskim motivima, ali bez upečatljivih detalja, šljaštećih ukrasa i proreza.

I zablista uvek u tom svom prirodnom izdanju.

Kako se vama dopada stil Jelene Đoković?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs