NE ODVAJAJU SE OD NJE!

MISTERIOZNA ŽENA PRATI U STOPU NOVAKA ĐOKOVIĆA: Čak joj i Jelena bezuslovno veruje i slušaju je bez pogovora

Bračni par Đoković u poslednje vreme ne odvaja se od menadžerke Elene Kapelaro, žene kojoj najviše veruju.

Celebrities
22:36h Autor:
MISTERIOZNA ŽENA PRATI U STOPU NOVAKA ĐOKOVIĆA: Čak joj i Jelena bezuslovno veruje i slušaju je bez pogovora
Misteriozna žena Novaka Đokovića, Foto: Profimedia

Tokom Vimbldona primećeno je da su Novak i Jelena Đoković stalno u društvu misteriozne žene, zbog čega su mediji počeli nagađati o kome se radi.

Iako su svetski mediji, gotovo uvek, kada je u pitanju najbolji teniser sveta, željni senzacija, ovoga su puta ostali uskraćeni za senzacionalistički odgovor.

Novak Đoković poznat je po tome što stalno radi na sebi, ali i na usavršavanju svog tima. Kako bi mu karijera još dugo išla uzlaznom putanjom, Novak je odlučio više vremena provoditi sa svojom menadžerkom, kako bi pojačali rad na njegovom imidžu.

Novak i Jelena Đoković
foto: Profimedia

Elena Kapelaro je zadužena za odnos sa javnošću Novaka Đokovića, a Novaka je upoznala preko supruga Eduarda Artaldija, kada je Đoković pre deset godina potpisao ugovor sa Sergiom Taćinijem, italijanskomm firmom sportske opreme u kojoj je Artaldi radio.

Jelena Đoković i Elena Kapelaro
foto: Profimedia/ editorial images

'Praktički smo živeli zajedno. Elena i ja smo se trudili stvoriti atmosferu koja mu je potrebna, znajući koliko vremena provodi putujući po svetu, te da je odvojen od porodice', rekao je nedavno Artaldi.

Novak trenutno učestvuje na jednom od najstarijih teniskih turnira, Vimbldonu, a sa tribina svoje favorite bodre mnoge zvezde poput Kejt Midlton i Toma Kruza.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs