pogledajte

NOVAK ĐOKOVIĆ U ZAGRLJAJU NAJZGODNIJIH ŽENA NA PLANETI? O ovim fotkama svi bruje! (FOTO)

Novak Đoković trentuno se nalazi u Monaku, a poznate manekenke iskoristile su priliku da se fotografišu s najboljim reketom sveta.

Vip priča
Autor:
NOVAK ĐOKOVIĆ U ZAGRLJAJU NAJZGODNIJIH ŽENA NA PLANETI? O ovim fotkama svi bruje! (FOTO)
Foto: Profimedia

Novak Đoković, najbolji teniser sveta trenutno se nalazi u Monaku. Srpski sportista privukao je veliku pažnju svetskih medija, obožavatelja ali i slavnih ličnosti.

Kako to obično bova Novaka su opkolili obožavatelji, a najveću pažnju privukla je fotografija sa dve lepotice. Naime, reč je o manekenkama "Victoria secret" - Izabel Gular i Stela Maksvel.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Njih dve su privlačile veliku pažnju tokom čitavog dana, a neretko su bile u društvo Marka Veratija i Nejmara, čak su i u loži sedele iznad njih. Uspele su da se fotografišu sa Novakom Đokovićem, i upravo te fotografije postale su veoma popularne i za kratko vreme su obišle svetske i domaće medije.

Pre toga je Đoković pimplovao loptu sa Nejmarom i Veratijem, zvezdama Pari Sen Žermena, a Italijanu je čak poklonio i lopticu sa posebnom porukom. Izabel je uspešna manekenka i devojka Kevina Trapa, golmana Ajntrahta koji je nekada branio za PSŽ.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Ona je jedan od najpoznatijih "Viktorijinih anđela" na planeti i mnogi je smatraju najlepšom manekenkom planete.

Pogled na njeno telo ostaviće vas bez daha, a nije tajna da Izabel svakodnevno vredno trenira, a vežbe često kači i na svoje društvene mreže.

Izabel je rodom iz Brazila, ali ima i italijanske krvi, a njena karijera krenula je sasvim slučajno. Zapazio ju je modni skaut kada je otišla u prodavnicu sa svojom majkom i odatle je sve počelo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs