SAZNAJTE VIŠE

JELENA ĐOKOVIĆ OČARALA SVE POSLEDNJIM IZDANJEM: Šorts i sandale bi joj ukrale sve žene, a tašna je tek posebna priča!

Jelena Đoković pojavila se u društvu supruga na humanitarnoj predstavi, a malo ko je mogao da skine pogled sa nje.

Moda
Autor:
JELENA ĐOKOVIĆ OČARALA SVE POSLEDNJIM IZDANJEM: Šorts i sandale bi joj ukrale sve žene, a tašna je tek posebna priča!
Jelena Đoković, Foto: Mateja Stanisavljevic/ATA

Jelena Đoković uspela je još jednom da oduševi svojim modnim odabirom. Ona se pojavila ruku pod ruku sa Novakom na humanitarnoj predstavi "Brod plovi za decu rudara" u organizaciji Udruženja dramskih umetnika Srbije, kako bi se sakupila sredstva za decu rudara nastradalih u rudniku Soko u Sokobanji.

Iako su se brojne javne ličnosti pojavile na ovom događaju, nekako su svi pogledi bili uprti u gospođu Đoković koja je odisala pozitivnom energijom i nije skidala osmeh sa lica.

Jelena se pojavila u neobičnoj limun žutoj majici sa kragnom, preko koje je prebacila sako i kratkom legantnom šortsu koji je u prvi plan istakao njene

Ceo izgled upotpunila je bezvremenskim braon sandalama sa kaiščićima koje je uparila sa skupocenom Louis Vuitton tašnom čija je cena oko 2.500 evra. Naravo, ruku je krasio i jedan od njenih omiljenih satova, a na licu je nosila minimum šminke, dok je kosu uvila u nežne lokne.

Jelena Đoković, Novak Đoković
foto: Mateja Stanisavljevic/ATA

Inače, suprugu Novaka Đokovića retko kad imamo priliku da vidimo u ovako izazovnom izdanju, s obzirom da ulavnom nosi midi haljinice ili pantalone sa cigaret nogavicama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs