kako vam se dopada?

P-R-E-L-E-P-A! UDALA SE NAJUTICAJNIJA BRAZILKA! Raskošna venčanica u srednjevekovnom stilu! (FOTO)

Jedna od najuticajnijih svetskih blogerki Lala Rodž u ponedeljak je razmenila bračne zavete sa biznismenom Brunom Kurijem u luksuznom hotelu "Four Seasons" u Firenci, a ovo raskošno venčanje okupilo je krem brazilskog društva.

Moda
Autor:
P-R-E-L-E-P-A! UDALA SE NAJUTICAJNIJA BRAZILKA! Raskošna venčanica u srednjevekovnom stilu! (FOTO)
Instagram/lalarudge, Foto: Instagram / lalarudge

Mladenci su već razmenili bračne zavete na građanskoj ceremoniji u martu ove godine u Sao Paulu, a sada su napravili luksuznu, italijansku proslavu za najbliže prijatelje.

Lala je za ovaj veliki dan izabrala skupocenu Valentino venčanicu, šivenu po meri, a u istoj je pozirala u romantičnoj atmosferi koja je podsetila na srednjevekovnu Italiju, čime je naglasila svu raskoš ove kreacije.

Venčanicu je osmislio PjerPaolo Pičoli, kreativni direktor brenda, a sama haljina je relativno jednostavna, iako veoma efektna i napravljena od najfinije svetlucave čipke u boji slonovače i ukrašena kristalima u predelu vrata i dekoltea.

No, posebnu čar davala joj je neverovatna, otmena pelerina koja zaista ostavlja bez daha! Ovaj ogrtač napravljen je od desetine metara prozirne čipke sa cvetnim motivima, a krasi ga i vintidž kragna sa volanima koja je kreaciju učinila posebno romantičnom i pomalo staromodnom.

Inače, zanimljivo je da je Lala nosila salonke brenda Aquazzura, napravljene specijalno za nju, sa štiklom od 14 centimetara, a materijal im je poslala modna kuća Valentino kako bi se uklapala sa tkaninom venčanice.

Lala je na svom Instagramu podelila seriju fotografija u venčanici uz jednostavan, ali moćan komentar: "Moj san se ostvario".

"Pjerpaola sam upoznala na poslednjoj probi u Rimu, u ateljeu za visoku modu u Valentinovoj zgradi. Bilo je veoma emotivno posle skoro osam meseci videti konačno završenu haljinu pored njega, kome se toliko divim. Nisam mogla da ne zadržim suze. Sigurno nikada neću zaboraviti taj trenutak", rekla je Lala za brazilski "Vog".

Ona je izdanje kompletirala dijamantskim Tiffany minđušama, a izabrala je i elegantnu, ali klasičnu punđu, te zavodljivu šminku. Dopada li vam se ova venčanica?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs