kloi sevinji

OVAKO IZGLEDA VENČANJE KADA SE UDAJE NAJKUL DEVOJKA DEVEDESETIH: Obukla Žan Pol Gotje venčanicu i RASPAMETILA! (FOTO)

Ultimativna IT devojka devedesetih, Kloi Sevinji i Siniša Mačković organizovali su venčanje u krugu porodice i prijatelja i pritom, naravno, nosili besprekorne ojevne kombinacije

Moda
Autor:
OVAKO IZGLEDA VENČANJE KADA SE UDAJE NAJKUL DEVOJKA DEVEDESETIH: Obukla Žan Pol Gotje venčanicu i RASPAMETILA! (FOTO)
Kloi Sevinji, Foto: Profimedia

Dve godine nakon intimnog venčanja u gradskoj opštini u Njujorku, holivudska glumica, model, Kloi Sevinji i galerista Siniša Mačković organizovali su venčanje okruženi porodicom i prijateljima u Konektiketu.

ARISTOKRATKINJA U DŽINSU OD GLAVE DO PETE: Unuka Grejs Keli ukrala svu pažnju na reviji modne kuće Šanel! (FOTO)

Kloi Sevinji
foto: Profimedia

Dok je za prvo venčanje u gradskoj opštini 2 mjeseca pre rođenja njihovog sina Kloi nosila crnu haljinu, za ovu priliku je ipak odabrala nešto tradicionalniju opciju.

Mladu je do oltara dopratio brat Pol, a za tu je priliku nosila venčanicu od tila s velom koju je za Žan Pol Gotje dizajnirao Glen Martens i jednostavan buket od belih kala, dok je Siniša Mačković nosio Botega Veneta crno odelo sa satenskim reverom i belu košulju.

ANA IVANOVIĆ I NJENA MAMA ZABLISTALE U OPUŠTENOJ KOMBINACIJI: Ovako se postiže otmeni izgled za dan! (FOTO)

Kloi Sevinji
foto: Profimedia

'Juče je bio najsretćniji dan mog života. Osećam se tako blagoslovleno da napokon mogu našu ljubav i vezu da podelim s prijateljima i porodicom. Toliko ljudi se potrudilo da ovaj dan bude poseban, zahvaljujem vam od srca', napisala je Kloi na svom Instagram profilu.

Kako vam se dopada venčanica?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs