PRELEPA!

HALJINU ZASENIO VEO: Izdanje ove mlade je prava inspiracija! (FOTO)

Poslednjih meseci svetsku javnost svojim genijalnim venčanim izdanjima ne prestaju da oduševljavaju dame iz Španije, a sada je isto pošlo za rukom dami imena Karmen Garsija

Moda
Autor:
HALJINU ZASENIO VEO: Izdanje ove mlade je prava inspiracija! (FOTO)
Instagram / cargpm, Foto: Instagram / cargpm

Venčanja u doba pandemije po svemu se razlikuju od standardnih, a navedeno se često odnosi i na svadbena izdanja mladi.

Poslednjih meseci svojim jedinstvenim promišljanjem izdanja za poseban dan, stajiš Španjolke ubedljivo dominiraju na Instagramu, a sada im se pridružuje dama imena Karmen.

Na intimnoj ceremoniji venčanja u španskom gradiću Hesus Pobre, Karmen je rekla sudbonosno 'da' partneru Alfonsu Paskualu u haljini za koju se, poput jedinstvenih dodataka, pobrinula španska dizajnerka Helena Mareque.

Vodeći se sugestijama mlade kreirala je haljinu kojom je dominirao vez i bogata bela čipka, a dizajn je komplet sačinjen od suknje visokog struka i kratke bluze. Potpuni šou, međutim, ukrala je netipičnim odabirom vela.

S visokim letnjim temperaturama, ova Španjolka se na svom venčanju odlučila za veliki šešir napravljen od čipke koji je zatim obložen dugim materijalom i to tilom, a njen odabir cipela činile su bele sandale s detaljem mašni.

Kako vam se dopada njeno izdanje?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs